USB bellek değil, tarayıcı! - Son Dakika
Teknoloji

USB bellek değil, tarayıcı!

USB bellek değil, tarayıcı!

Dışarıdan bakınca bir USB belleğe benzeyebilir ama o, aslında çok yetenekli bir web tarayıcı!

07.09.2013 00:59

İster e-posta göndermek olsun, ister sosyal ağlarda dolaşmak veya banka işlemleri yapmak, internette yaptığımız neredeyse her şey için belirli bir seviyede güvenliğe ihtiyacımız var. Peki herkese açık bilgisayarlarda bu hizmetleri hiç kullanmamalı mıyız?

İşte tam burada SurfEasy'nin Private Browser'ı devreye giriyor. Kredi kartı boyutundaki bu USB cihazı, PC'lerle ve Mac'lerle çalışıyor ve size VPN üzerinden bağlanan bir web tarayıcısı sunuyor. Dahası tarama bilgileriniz kartta saklandığından sekmelerinizi ve yer imlerinizi her zaman yanınızda taşımış oluyorsunuz.

69.99 dolara satılan SurfEasy, VPN hizmetiyle beraber geliyor ve bu hizmet için tekrarlayan herhangi bir abonelik ücreti bulunmuyor.

SurfEasy kartını tanıyalım

SurfEasy Private Browser, aslında kart şeklinde bir USB bellek çubuğu. Kutusuyla sigara paketine benzese de, kötü göründüğünü söyleyemeyiz. Kredi kartı boyutlarında olduğundan kartı cebinizde taşımanız çok kolay. Bununla birlikte kredi kartından biraz kalın olduğunu söylemeliyiz. USB belleği kartın üzerinden sürükleyerek çıkarabiliyorsunuz, böylece kartın metal bağlantı noktaları açığa çıkıyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji USB bellek değil, tarayıcı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement