Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika
Teknoloji

Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz!

Bakalım bu hafta hangi filmler sizin için beyaz perdeyle buluşmuş?1.Cehennem Melekleri 3 ( The Expendables 3)Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Jet Li, Antonio Banderas, Dolph Lundgren gibi efsanevi isimleri bir arada izleyebileceğimiz bol aksiyon içerikli film sonunda vizyona giriyor.

15.08.2014 12:00

Bakalım bu hafta hangi filmler sizin için beyaz perdeyle buluşmuş?

1.Cehennem Melekleri 3 ( The Expendables 3)

Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Jet Li, Antonio Banderas, Dolph Lundgren gibi efsanevi isimleri bir arada izleyebileceğimiz bol aksiyon içerikli film sonunda vizyona giriyor. Senenin en çok merak edilen filmlerinden biri olan Cehennem Melekleri 3 sizlere aksiyon, macera ve gerilim dolu dakikalar geçirmeyi hedefliyor.

Şüphesiz haftanın en çok dikkat çeken filmi Cehennem Melekleri 3.

2. Karabasan ( The Babadook)

Eşini kaybetmiş bir bayan olan Amelia oğlu Samuel'i tek başına yetiştirmektedir. Bir gün Amelia oğluna Babadook adında korkutucu bir masal okur. ve o günden sonra Samuel rüyalarında annesini ve kendinisi öldürmeye gelen bir canavarı görmeye başlar. Samuel zamanla bu canavarın Babadook olduğuna ikna olur. Belki de tüm bunlar bir rüya değildir. Psikolojik bir gerilim filmi olan Karabasan haftanın tek korku filmi.

3. Ben, Kendim ve Annem (Les garçons et Guillaume, à table!)

Ünlü Fransız sanatçı Guillaume Gallienne senelerdir sahnelediği oyunun sinamaya uyarlanması olan bu film diğer komedi filmlerine nazaran son derece farklı. Annesinin hep kız çocuk istemesine rağmen erkek olarak doğan Guillaume 'in, annesi tarafından eşcinsel varsayılması ve bu kanıyı bir türlü değiştirememesini anlatan filmde ünlü sanatçı eşcinsel film klişelerini ve etkileyici büyüme hikayeleriyle dalga geçiyor.

Bana göre haftanın en ilginç filmi Ben, Kendim ve Annem. Gülmek için bir sebep arıyorsanız o sebep bu film olabilir.

4. Kahraman Şövalye

Haftanın animasyon filmlerinden biri olan Kahraman Şövalye genç bir çocuğun şövalye olma yolundaki serüvenini konu alıyor.

5.Barbie ve Sihirli Dünyası

Barbie bu müzikal macerasında kitap okumayı diğer sorumluluklarına tercih eden prenses Derin rolünde. Sarayın bahçesinde bulunan gizli kapıyı keşfetmesiyle sihir ve macera dolu bir Dünya'ya adım atan prenses Derin'in hikayesinin anlatıldığı bu film haftanın bir diğer animasyon filmi.

The post Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Vizyona Giren Filmlerden Sizin İçin Seçtiklerimiz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement