Yeni Google Play Uygulamalarından Anında Haberdar Olun - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Google Play Uygulamalarından Anında Haberdar Olun

Yeni Google Play Uygulamalarından Anında Haberdar Olun

Takip ettiğiniz bir uygulamanın çıkmasına sabırsızlanıyor ama her an Google Play'e girmekten bıktıysanız bu haber sizi sevindirecek.

12.05.2015 08:46

Takip ettiğiniz bir uygulamanın çıkmasına sabırsızlanıyor ama her an Google Play'e girmekten bıktıysanız bu haber sizi sevindirecek. Çünkü artık Android telefon ve tabletlerinizde istediğiniz oyun ve uygulamalar çıktığı anda cihazınıza bildiri gelecek.

Bu özelliği barındıran ilk Google Play uygulaması Terminator Genisys: Revolution oldu. Oyunun ne fiyatı ne çıkış tarihi belli ama satın alma tuşunun yerinde "Ön Kayıt Yaptır" tuşu yer alıyor. Bu tuş geliştiricilere, uygulamaları daha çıkmadan reklam yapma şansı veriyor.

Bu tuşun uygulamalara eklenmesi, geliştiricilerin kullanıcılara şu an uygulama üzerinde çalıştıklarına ve sonuç olarak kullanıcılara erişeceğini bildirmesine yarıyor. Twitter'ın Periscope adlı iOS uygulaması Android kullanıcıları tarafından yoğun talep almasına rağmen Google Play 'de ne zaman çıkacağı konusunda hiçbir haber yok. Bu kaydol özelliğiyle en azından bir ümit ışığı olarak beliriyor.

Ama maalesef ne zamana kadar bekleyeceğiniz veya ne kadar ücret ödeyeceğinizi bilemiyorsunuz. Dahası, uygulamanın cihazınıza uyarlı olup olmayacağı veya ülkenizde satışa çıkarılıp çıkarılamayacağı da bir soru işareti olarak kalıyor. Gelecekte umuyoruz ki Google bu notların geliştiriciler tarafından eklenmesine izin verir.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Yeni Google Play Uygulamalarından Anında Haberdar Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement