Canlı anlatım: Derbide heyecan çok yüksek
Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Karşılaşma golsüz eşitlikle devam ediyor.
Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Karşılaşma golsüz eşitlikle devam ediyor.
Trabzonspor'un Beşiktaş'ı sahasında konuk edeceği maç öncesi konuşan teknik direktör Thomas Reis, atmosfere dikkat çekerek "Çok zor bir maç olacak. İyi bir takıma karşı zor bir maç oynayacağız. İnanılmaz bir atmosfer var. Bu atmosferi görünce insan başka daha ne ister'' dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Trabzonspor maçı öncesi takımın mental hazır olması gerektiğini vurgulayarak, Fabio Miretti'nin performansından memnun olduğunu belirtti. Italiano, maçın önemine dikkat çekerek, ''İyi bir sonuç almamız gerekiyor ki şu ana kadar yaptıklarımızın bir önemi olsun. Bu maçı kazanamazsak, diğer kazandığımız puanların önemi kalmaz'' şeklinde konuştu.
Beşiktaş'ın Kocaelispor ile oynadığı maçta sakatlanan Çek futbolcu Vaclav Cerny, fedakarlık yaparak Trabzonspor'a karşı ilk 11'de yer aldı.
Trendyol Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın ilk 11'leri belli oldu.
Trabzonspor, Arseniy Batagov’un sol uyluk rektus femoris kası ve kas içi tendonunda yaralanmaya bağlı yaygın kanama ve ödem tespit edildiğini açıkladı. Yıldız isim sahalardan en az 2 ay uzak kalacak.
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş maçı öncesinde futbolcularını motive etmek için prim kozunu devreye soktu. Trabzonspor, Beşiktaş karşısından galip gelirse, prim miktarının 1.5 milyon Euro'nun üzerine çıkması bekleniyor.
Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Papara Park'ta kozlarını paylaşacak. Saat 20.00'de başlayacak dev karşılaşma öncesinde iki takımın muhtemel 11'leri belli oldu. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede eksik oyuncular ve teknik direktörlerin tercihleri dikkat çekiyor.
Trabzonspor teknik direktörü Thomas Reis, Beşiktaş karşısında galip gelerek bordo-mavili takımın başında çıktığı ilk üç Süper Lig maçını da kazanan ilk yabancı teknik direktör olmayı hedefliyor.
Beşiktaş'ın, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçı için kamp kadrosu belli oldu. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan ve bu maçta oynaması beklenmeyen Vaclav Cerny, kamp kadrosunda yer aldı.