Afyonkarahisar'da Tehlike Arz Eden Telefon Direği Düzeltildi - Son Dakika
Yaşam

Afyonkarahisar'da Tehlike Arz Eden Telefon Direği Düzeltildi

Afyonkarahisar\'da Tehlike Arz Eden Telefon Direği Düzeltildi

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Aşağı Piribeyli köyünde, ev ve çatıya bitişik olarak yan yatan tehlike arz eden telefon direği, İhlas Haber Ajansı'nın haberinin ardından yetkililerce düzeltildi. Mağdur olan İzzet Karagöz, sorunun çözülmesi için İhlas Haber Ajansı'na teşekkür etti.

19.09.2023 12:31

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Aşağı Piribeyli köyünde, eve ve çatıya bitişik olarak yan yatan, tehlike arz eden telefon direği, konuyla ilgili İhlas Haber Ajansı haberinin ardından yetkililerce önlem alınarak düzeltildi.

Aşağı Piribeyli köyü Karşıyaka mahallesinde ikamet eden ve mağdur durumda olan İzzet Karagöz konu ile ilgili olarak, "Evimin duvarına bitişik olarak yan yatmış telefon direği; evime ve çatıya zarar verdi. Yağmur yağdığında; telefon direğinin çatıya verdiği hasarda, evimin içerisine su girmekte idi. Evimin duvarı ve çatısının sıvaları dökülmüştü. Kiremitleri de hasar görmüştü. 3 senedir sorunum çözülmemişti. Evimizde korku ve stres içinde yaşıyorduk. Bu mağduriyetim İhlas Haber Ajansı'nda haber olarak yayınlandı ve bunun üzerine yetkililer Aşağı Piribeyli köyüne gelip mağduriyetimi gördüler ve sorunuma çözüm buldular. Telefon direğini 40 santim ileri aldılar ve sorunum çözüldü. İhlas Haber Ajansı; mağduriyetimle ilgilendiği ve haber yaptığı için çok teşekkür ederim" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Afyonkarahisar'da Tehlike Arz Eden Telefon Direği Düzeltildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement