Bilecik'te PTT'nin Eski Binasının Yıkımına Başlanıldı - Son Dakika
Yaşam

Bilecik'te PTT'nin Eski Binasının Yıkımına Başlanıldı

Bilecik\'te PTT\'nin Eski Binasının Yıkımına Başlanıldı

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, yenisinin yapılması için lojistik hizmetler ve lojman olarak kullanılan binanın yıkımına başlandığını belitti.

02.02.2018 12:30

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, yenisinin yapılması için lojistik hizmetler ve lojman olarak kullanılan binanın yıkımına başlandığını belitti.

PTT'nin faaliyetleri ve yıkılan bina hakkında İHA muhabirine bilgi veren Serhat Bozkurt, "Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi üzerinde yer alan binamızın yıkımına başladık. Yıkım işlemi en kısa sürede bitecek. Zenin dahil 7 katlı bina yıkıldıktan sonra yerine 10 katlı bir bina inşa edilecek. Zemin ve 1'inci katta PTT Merkez Müdürlüğü bir tarafta da PTT Kargo bölümü ve dağıtım merkezi olmak üzere inşa edilecek. Binanın üst katlarında daire şeklinde inşa edilecek. Bu bina Bilecik'imize hayırlı olsun. Şu anda yapılan bu binamızın projesi Türkiye'de 2 ilde yapılıyor. Bir tanesi Kütahya, diğeri de Bilecik. İnşallah en kısa sürede de birlikte açılışını yaparız. Genel Müdürümüzün de bize sözü var inşallah temel atma törenine gelecekler" dedi.

"Bilecik genelinde çoğu şubemiz faaliyete girdi"

Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, Bilecik'te PTT'nin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, "Merkez Ertuğrulgazi Mahallemizde PTT Şubesi açılacak. Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesine tüm yetkileri alındı şuanda tadilat çalışması devam ediyor ve o bölgelerde de şubelerimiz açılacak. Bilecik Şeyh Edebali Üniversite içerisine şube yetkisi alındı, en kısa zamanda burası da faaliyete girecek. Eskişehir Başmüdürlüğümüz tarafından tadilatına çalışmaları devam ederken, bu şubeleri en kısa sürede hizmete sunacağız. Bozüyük ilçemizde Metris Tepe şubemizin yetkisi alındı. Metris Tepe şubesi en kısa sürede açılacak. Vezirhan Beldemizde şube açılması için yetki alındı en kısa sürede tadilatı bitirilip burasını da hizmete sunacağız" dedi.

" Gölpazarı'na bir PTT şubesi kurduk, bu ilçede hiç PTT şubemiz yoktu"

Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, ilçe ve beldelerde faaliyete giren PTT şubeleri hakkında bilgi vererek, "Gölpazarı'na bir PTT şubesi kurduk bu ilçede hiç PTT şubemiz yoktu. Bu ilçedeki şubemiz faaliyete başladı. Artı Gölpazarı'ndaki binamızın çalışmaları devam ediyor. Pazaryeri ilçemizdeki bina çalışmalarımız bitti. Bayırköy Belde binamız 1 Ocak 2018 tarihinde faaliyete geçti. Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgemizde de çalışmalarımız devam ediyor. Oraya da şube düşünüyoruz. Ayrıca İsmet Paşa Mahallesine de şube çalışmalarımız devam ediyor. PTT olarak da Bilecik olarak da çok iyi durumdayız. Son olarak 10 tane yeni memur personelimiz geldi ve bunların 6 tanesini göreve başladı" dedi.

"Vatandaşlarımız bizim ayağımıza gelmeyecek, biz onların ayağına gideceğiz"

Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, son olarak Bilecik halkının kentte PTT'ye yoğun bir ilgisi olduğunu anlatarak şöyle konuştu;

"Biz bu çalışmaları yaparken Bilecik için yapıyoruz. Bu çalışmaları yaparken Bilecik halkı da PTT'mize yoğun bir ilgi var ve onun içinde ben hepsine de teşekkür ediyorum. PTT şubeleri gün geçtikçe artıyor. Buradaki amaç, vatandaşlarımız bizim ayağımıza gelmeyecek, biz onların ayağına gideceğiz. Bununla ilgili proje çalışmaları var. PTT Genel Müdürü kenan Bozgeyik bey de bizlere bu konuda talimatlar verirken, bizler de bunları uygulama çalışıyoruz. Onun içinde PTT'mize sahip çıkalım. Bu güzel kurumu daha yükseklere çıkaralım. Bilecik'te bizlere desteklerini esirgemeyen başta PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik'e, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın'a, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkürlerimi sunuyorum." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Bilecik'te PTT'nin Eski Binasının Yıkımına Başlanıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement