Çocuklarının Olduğu Gemiye Binemeyince... - Son Dakika
Yaşam

Çocuklarının Olduğu Gemiye Binemeyince...

Çocuklarının Olduğu Gemiye Binemeyince...

ABD’de bir seyahat gemisinin limandan kalkışını saniye farkıyla kaçıran kadının görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

27.04.2016 15:34


ABD’de bir seyahat gemisinin limandan kalkışını saniye farkıyla kaçıran kadının görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. İnternette dolaşan görüntülerin ardından “bu kadını tanıyan var mı” kampanyası başlatıldı.



Genç kadının dizlerinin üstüne çökerek ağlayıp çığlıklar atmasının sebebi kaçırdığı seyahat gemisinde çocuklarının olması. Gemiyi saniye farkıyla kaçıran kadını yolcular fark etse de geminin durmadığı hatta kadın için herhangibir çabanın gösterilmediği anlaşılıyor. Oldukça dramatik o anlar gemideki bir yolcu tarafından kaydediliyor.



ABD’de New York’tan  kalkıp Bermuda ve Bahama Adalarına 14 günlük bir gezi düzenleyen gemi yolculuğunda ne yazık ki o kadın Bahamalar’daki Nassau Adası tek başına kaldı. Kadının gemide kalan çocuklarının yanında bir aile üyesi olmadığı belirtilirken kimilerine göre çocukların babası da gemideydi. Kimliği bilinmeyen kadın için Daily Mail gazetesinde “Bu kadını tanıyan var mı?” sorusuna cavep aranıyor.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Yaşam Çocuklarının Olduğu Gemiye Binemeyince... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement