Depremde kızını kaybeden ailenin evinde yangın çıktı - Son Dakika
Yaşam

Depremde kızını kaybeden ailenin evinde yangın çıktı

Depremde kızını kaybeden ailenin evinde yangın çıktı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde kızını kaybeden Çabuk ailesinin Gaziantep'teki evinde yangın çıktı. Alevler büyümeden söndürüldü.

18.10.2023 13:04  Güncelleme: 13:07
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde kızları Merve Nisa'yı (11) kaybeden Çabuk ailesinin Gaziantep'teki evlerinde yangın çıktı. Alevler büyümeden söndürülürken, Melek Çabuk (30), "Depremde kaybettiğimiz kızımızın acısı, bitmeden evimiz yandı" dedi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde oturan Çabuk ailesinin kızları Merve Nisa, 6 Şubat'ta Dervişpaşa Mahallesi'nde öğrenci yurdunun enkazında kalarak hayatını kaybetti. Evlatlarını kaybetmenin acısını yaşayan aile, bu kez yangın haberi ile sarsıldı. Beyler Mahallesi'nde 6 aylık kızları Zeynep ve oğulları Sami Yusuf (14) ile yaşayan Çabuk ailesinin evinde, sabah saatlerinde yangın çıktı. İhbarla bölgeye itfaiye ekibi gönderilirken, o sırada adreste olmayan Melek Çabuk ile eşi eve geldi.

9 KEDİYİ KURTARDI

Melek Çabuk'un eşi, evlerinde olan 4'ü yavru 9 kediyi kurtarmak için içeri girdi. Kediler kurtulurken, yangın büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldü. ?Yangının elektrik kontağından çıktığı belirtilirken, Melek Çabuk, "İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, diğer odalara sıçramadan söndürüldü. Odadaki tüm eşyalar yandı. Eşim bu esnada diğer odadaki kedileri kurtardı. Depremde kaybettiğimiz kızımızın acısı, bitmeden evimiz yandı. Yetkililerden yardım istiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Depremde kızını kaybeden ailenin evinde yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement