Esküder'den Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Cafer Onası'ya "Teşekkür Belgesi" Takdimi - Son Dakika
Yaşam

Esküder'den Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Cafer Onası'ya "Teşekkür Belgesi" Takdimi

Esküder\'den Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Cafer Onası\'ya "Teşekkür Belgesi" Takdimi

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ve sanatçılar, Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı olarak olağan kongrede yeniden seçilen Cafer Onası’ya ’’Hayırlı Olsun’’ ziyaretinde bulundular ve ’’Teşekkür Belgesi’’ takdim ettiler.

25.01.2018 11:01

Eskişehir Kültür Sanat Derneği (ESKÜDER) Başkanı Gazi Durusu ve sanatçılar, Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı olarak olağan kongrede yeniden seçilen Cafer Onası'ya "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundular ve "Teşekkür Belgesi" takdim ettiler.

ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Bizler sanatın her dalından bir araya gelen sanatçı dostlarımızla, ESKÜDER çatısı altında Eskişehir merkez, ilçeleri ve en uzak mahallelerinde kültür ve sanat faaliyetlerini gönüllü olarak yürütüyoruz. Bu çalışmalar ışığı altında resmi kurumlarımızla, çok sayıda dernek, vakıf ve odalarımızla kültür ve sanat çalışmaları yönünden işbirliği yapıyoruz. ESKÜDER'li sanatçılarımızla, kongrede başkan seçilmenizden dolayı size ve yönetim kurulunuza "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulunduk. Çünkü bizler Eskişehir'in sanat ve kültürün tüm renkleri ile ESKÜDER'de el eleyiz" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Cafer Onası da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Derneğimize ziyarette bulunan ESKÜDER ailesine teşekkür ederim. Bizler de dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için yola çıktık. Eskişehir'de bulunan bütün sivil toplum kuruluşları ile birlik ve dirlik içinde dostça yaşıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile sürekli iletişim içinde oluyoruz. Derneğimizde kadınlara ve gençlerimize daha çok önem verip, sosyal, kültürel sanatsal ve eğitim içerikli etkinliklerimizi önümüzdeki günlerde artıracağız."

Şairlerin kendi yazdıkları şiirlerini okumasıyla devam eden ziyaret, ESKÜDER Başkanı Gazi Durusu ve dernek üyesi sanatçıların, başkan Cafer Onası'ya 'Teşekkür Belgesi' ve çiçek takdim etmesiyle sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Esküder'den Eskişehir Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Cafer Onası'ya 'Teşekkür Belgesi' Takdimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement