Gaziantep'te Pet Otellerinde Hayvanlar Havuzda Serinliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te Pet Otellerinde Hayvanlar Havuzda Serinliyor

Gaziantep\'te Pet Otellerinde Hayvanlar Havuzda Serinliyor
26.07.2023 10:42

Gaziantep'te hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerinde ölçüldüğü günlerde, sahipleri tarafından otellere bırakılan pet hayvanları serinlemek için havuzlara giriyor. Pet otellerinde bulunan yüzme havuzları, sıcaktan etkilenmemeleri için hayvanlara serinleme fırsatı sunuyor. Hayvanların suyla oyunları ise dikkat çekiyor.

Hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerinde ölçüldüğü Gaziantep'te, sahipleri tarafından otellere bırakılan pet hayvanları havuzda serinliyor.

Hava sıcaklığı yer yer 40 derecenin üzerinde ölçüldüğü kentte, yüzde 20 civarındaki nemin de etkisiyle sıcaklıklar daha fazla hissediliyor.

Başta yaz tatili olmak üzere çeşitli sebeplerle sahipleri tarafından kentteki pet otellere bırakılan hayvanların ise sıcak havadan etkilenmemesi için çeşitli çalışmalar yürütülüyor. Bu kapsamda Yağdöver Mahallesi yakınlarında faaliyet gösteren pet otelde yer alan yüzme havuzuyla sakinlerine serinleme fırsatı sunuyor.

Belirli saatlerde havuza giren hayvanların suyla oyunları dikkati çekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Gaziantep'te Pet Otellerinde Hayvanlar Havuzda Serinliyor - Son Dakika


Advertisement