Gölcük'te anız yangını ormana sıçramadan söndürüldü, köpek kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gölcük'te anız yangını ormana sıçramadan söndürüldü, köpek kurtarıldı

Gölcük\'te anız yangını ormana sıçramadan söndürüldü, köpek kurtarıldı
22.09.2023 22:26

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan bir tarlada çıkan anız yangını, ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucu ormana sıçramadan söndürüldü. Yangın sırasında Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri bir köpeği dumanların arasından kurtardı. Jandarma, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kocaeli'de anız yangını: Dumanların arasında kalan köpek kurtarıldı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde tarlada çıkan anız yangını ormana sıçramadan söndürüldü. Ekipler bir köpeği dumanların arasından kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Kırsal İrcadiye Mahallesi'nde bulunan tarladan bilinmeyen bir sebepten dolayı anız yangını çıktı. Alevler kısa sürede yayılırken, gökyüzünü dumanlar kapladı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, arazör, orman genel müdürlüğü, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sarp ve engebeli arazide ilerlemekte güçlük çeken itfaiye ve orman ekiplerine, iş makineleri yol açtı. Yangın, ekiplerin 2 saatlik çalışması sonucu ormanlık alana sıçramadan söndürüldü. Öte yandan Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü Ekipleri, bir köpeği dumanların kurtardı.

Jandarma, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gölcük'te anız yangını ormana sıçramadan söndürüldü, köpek kurtarıldı - Son Dakika


Advertisement