Karaman'da Motosiklete Çarpmamak İçin Yapılan Manevra Sonucu Otomobil Takla Attı - Son Dakika
Yaşam

Karaman'da Motosiklete Çarpmamak İçin Yapılan Manevra Sonucu Otomobil Takla Attı

Karaman\'da Motosiklete Çarpmamak İçin Yapılan Manevra Sonucu Otomobil Takla Attı

Karaman'da bir sürücü, motosiklete çarpmamak için yaptığı manevra sonucu otomobilin takla atmasıyla kaza meydana geldi. Sürücü kazayı yara almadan atlattı ve durakta kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Olay sonrası otomobil ve durakta maddi hasar oluşurken, soruşturma başlatıldı.

20.09.2023 19:04

Otobüs durağına çarparak takla atan otomobilin sürücüsü ölümden döndü

KARAMAN - Karaman'da önüne çıkan motosiklete çarpmamak için direksiyonu çeviren sürücünün kullandığı otomobil kaldırımdaki otobüs durağına çarparak takla attı. Kazada otomobilin sürücüsü yaralanmazken, o sırada durakta kimsenin bulunmaması kazanın boyutlarının büyümesini önledi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Zembilli Ali Efendi Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.G. yönetimindeki 70 AAJ 313 plakalı otomobil, seyir halindeyken aniden önüne motosiklet çıktı. Sürücünün motosiklete çarpmamak için direksiyonu çevirmesiyle kontrolden çıkan otomobil kaldırımdaki otobüs durağına çarparak takla attı. İhbar zerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazadan otomobil sürücüsü yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası otomobil ve durakta maddi hasar oluşurken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Karaman'da Motosiklete Çarpmamak İçin Yapılan Manevra Sonucu Otomobil Takla Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement