KESOB Muharrem Ayında Vatandaşlara Aşure Dağıttı - Son Dakika
Yaşam

KESOB Muharrem Ayında Vatandaşlara Aşure Dağıttı

KESOB Muharrem Ayında Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB), muharrem ayı dolayısıyla Cacabey Meydanı'nda vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure dağıtımına Vali Hüdayar Mete Buhara, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk ve siyasi parti temsilcileri de katıldı. KESOB Başkanı Öztürk, her yıl muharrem ayında aşure dağıtmaya özen gösterdiklerini belirterek, aşure günüyle birlikte farklılıkları unutarak bir araya gelen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

05.08.2023 14:04

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti.

KESOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Cacabey Meydanı'na kazanlarla getirilen aşure, Vali Hüdayar Mete Buhara, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, siyasi parti temsilcileri, esnaf odaları başkanları tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KESOB Başkanı Öztürk, her yıl muharrem ayında aşure dağıtmaya özen gösterdiklerini belirtti.

Aşure dağıtımında vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Öztürk, "Aşure günüyle farklılıklarını unutarak, bizlerle buluşan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam KESOB Muharrem Ayında Vatandaşlara Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement