Danimarka'ya giden Türk, soğuk havada dışarda bırakılan bebekleri görünce şaştı kaldı! Gerçek ise sonradan ortaya çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Danimarka'ya giden Türk, soğuk havada dışarda bırakılan bebekleri görünce şaştı kaldı! Gerçek ise sonradan ortaya çıktı

03.01.2023 12:44  Güncelleme: 13:01

Danimarka'ya turistik seyahatte bulunan bir Türk vatandaşı, ebeveynlerin bebeklerini bir yere girmeden önce soğuk havada, dışarıda bıraktığını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Konuyu araştıran genç, "Sırf bağışıklık kazanması için dışardaki mikroorganizmalara ve soğuğa karşı bırakıyorlar. Hatta evdeyken bile balkona koyup öyle uyutuyorlar" dedi.

Danimarka'ya giden bir Türk vatandaşı, anne-babaların çocuk ya da bebeklerini bir yere girmeden önce dışarıda soğukta tek başına bıraktıklarını görünce şaşkına düştü.

"KAÇIRILMA KORKULARI YOK"

Görüntüleri sosyal medyada paylaşan kullanıcı, "Çocuklarını, bebeklerini sokaklarda, soğukta yalnız bırakıp uyutuyorlar. Kaçırılma korkuları yok bunu anladım ama soğuğu anlamadım" ifadelerini kullanarak şaşkınlığını ifade etti.

"BALKONA KOYUP ÖYLE UYUTUYORLAR"

Konuyu araştıran kullanıcı, sözlerini şu sözlerle sürdürdü: "Bu durumu da araştırmalarım sonucu öğrendim. Sırf bağışıklık kazanması için dışardaki mikroorganizmalara ve soğuğa karşı bırakıyorlar. Hatta evdeyken bile balkona koyup öyle uyutuyorlar. Bu durumu doktorlar, hemşireler dahi öneriyor, soğuğa ve mikroorganizmalara karşı bağışıklık kazandığını söylüyorlar."

Son Dakika Yaşam Danimarka'ya giden Türk, soğuk havada dışarda bırakılan bebekleri görünce şaştı kaldı! Gerçek ise sonradan ortaya çıktı - Son Dakika


Advertisement