Söke Kaymakamı Ali Akça, Bafa Gölü'nde doğa ve tarih gezisi yaptı - Son Dakika
Yaşam

Söke Kaymakamı Ali Akça, Bafa Gölü'nde doğa ve tarih gezisi yaptı

Söke Kaymakamı Ali Akça, Bafa Gölü\'nde doğa ve tarih gezisi yaptı

Söke Kaymakamı Ali Akça, Söke İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emre Mengi ve Söke Tarih Araştırmaları ve Kültür Değerlerini Koruma Derneği üyeleriyle birlikte Bafa Gölü'nde doğa ve inceleme gezisi gerçekleştirdi. Gezide Bafa Gölü çevresindeki tarihi alanlar da ziyaret edildi.

02.10.2023 11:42  Güncelleme: 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Kaymakamı Ali Akça, beraberindeki Söke İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emre Mengi ve Söke Tarih Araştırmaları ve Kültür Değerlerini Koruma Derneği üyeleriyle Bafa Gölü'nde doğa ve inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Yaklaşık bir ay önce atandığı Söke'de görevine başlayan Kaymakam Ali Akça, Söke'nin doğal ve tarihi alanlarını yakından tanımak için harekete geçti. Söke'ye bağlı Serçin Mahallesi, Bafa Gölü ve çevresinde geniş çerçeveli bir gezi gerçekleştirildi. Flamingolar başta olmak üzere birçok kuş türüne ev sahipliği yapan Bafa Gölü çevresindeki ikiz adalar, Heraklia, antik mermer ocağı gibi birçok tarihi alan gezildi. Bafa Gölü koylarının da incelendiği gezide İlçe Kaymakamı Ali Akça, bölge hakkında Söke Tarih Araştırmaları ve Kültür Değerlerini Koruma Derneği Başkanı İsmail Caner Genç ve dernek üyelerinden bilgiler aldı. Kaymakam Akça doğal ve tarihi alanların dikkat çekici mekanı Bafa Gölü ve çevresine hayranlığını gizleyemedi.

Söke Tarih Araştırmaları ve Kültür Değerlerini Koruma Derneği Başkanı İsmail Caner Genç, "Güzel bir havada faydalı bir gezi gerçekleşti. Kaymakamımız Ali Akça'ya, İlçe Jandarma Komutanımız Mehmet Emre Mengi'ye, bizlere eşlik eden tekne kaptanlarımıza ve dernek üyelerimize teşekkür ederiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Söke Kaymakamı Ali Akça, Bafa Gölü'nde doğa ve tarih gezisi yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement