Sürmene'de aşırı yağış sonrası su baskınları yaşandı - Son Dakika
Yaşam

Sürmene'de aşırı yağış sonrası su baskınları yaşandı

Trabzon'un Sürmene ilçesinde meydana gelen aşırı yağış sonucunda birçok sokak ve işyeri su altında kaldı. Belediye Başkanı Rahmi Üstün, can kaybı olmadığını belirtti.

02.10.2023 01:30  Güncelleme: 01:36

Aşırı yağış sonrası Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün: "Şükür ki can kaybı gibi bir durum söz konusu değil"

TRABZON - Trabzon'un Sürmene ilçesinde gerçekleşen aşırı yağış sonrası ilçede bulunan bir çok sokağı ve işyerini su bastı. İlçenin Belediye Başkanı Rahmi Üstün bir can kaybı olmadığını belirtti.

Trabzon'un Sürmene ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen aşırı yağış sonrası, yollar göle dönerken bir çok araç ve iş yeri sular altında kaldı. İlçenin Belediye Başkanı Rahmi Üstün, "Saat 17.30-18.00 sıralarında yaklaşık 40-45 dakikalık bir süre zarfında çok aşırı derecede yağmurun yağması neticesinde ilçemizin içerisindeki işletmelerden bir kısmını ve binaların alt katlarını su bastı. Şu anda temizlik çalışmaları devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan destek geldi. Şükür ki can kaybı gibi bir durum söz konusu değil ama vatandaşımızın maddi hasarı var; işyerlerini su bastığı için hem gıda maddelerinde hem elektronik eşyalarında zararlar olduğu tespit edildi. Bir süre sonra bunların tespitlerine de başlanacak. Mahalle yollarından içeri gelen yağmur suları neredeyse bir dere kadar su getirdi. Sahil kesimini etkileyen bir yağmur gibi gözüküyor, hepimize geçmiş olsun." ifadesini kullandı.

İlçede temizlik ve hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Sürmene\'de aşırı yağış sonrası su baskınları yaşandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sürmene'de aşırı yağış sonrası su baskınları yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement