Yaylakent Belediyesi Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu - Son Dakika
Yaşam

Yaylakent Belediyesi Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu

Yaylakent Belediyesi Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu

Muharrem ayı dolayısıyla Yaylakent Belediyesi, Merkez Camisi ve mahalledeki camilerde vatandaşlara aşure ikram etti. Belediye Başkanı Kadir Dede, aşure ikramını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, bu vesileyle vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Dede, aşure geleneğinin beldede birlik ve beraberliği artırmasını, bolluk, bereket, hoşgörü ve sevgiyi yaymasını temenni ettiğini söyledi. Yaylakent Belediyesi olarak gelenek ve görenekleri hatırlayacaklarını ve hatırlatmaya devam edeceklerini vurguladı.

12.08.2023 10:29

Yaylakent Beleldiyesi tarafından vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Muharrem ayı dolayısıyla Yaylakent Belediyesi tarafından Merkez Camisi ve mahalledeki camilerde vatandaşlara aşure ikram edildi.

Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede, yaptığı açıklamada, aşure ikramını geleneksel hale getirdiklerini söyledi.

Bu vesile ile vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirten Dede, "Yüzyıllardır süregelen aşure geleneğinin Yaylakentimize her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik getirmesini, beldemizde bolluk, bereket, hoşgörü ve sevgiyi artırmasını temenni ediyorum. Toplumumuzda dini vecibelerimizin ve sorumluluklarımızın unutulmaması gerektiğini böylesi günlerde daha iyi anlıyoruz. Yaylakent Belediyesi olarak gelenek ve göreneklerimizi her zaman hatırlayacağız ve hatırlatmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Yaylakent Belediyesi Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement