10,5 Bandırmalılar Günü" Kutlandı - Son Dakika
Yerel

10,5 Bandırmalılar Günü" Kutlandı

Balıkesir'de Bandırmaspor Taraftarlar Derneği tarafından her yıl 10 Mayıs'ta düzenlenen "10.5 Bandırmalılar Günü"nün beşincisi kutlandı.

11.05.2015 00:07

Balıkesir'de Bandırmaspor Taraftarlar Derneği tarafından her yıl 10 Mayıs'ta düzenlenen "10.5 Bandırmalılar Günü"nün beşincisi kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar dernek tarafından kendilerine dağıtılan meşaleleri alarak mendirek ve sahil bandında bir araya geldi.

Burada Bandırmaspor'un kuruluş yılı olan 1965 yılına atıfta bulunarak 1965 adet meşale vatandaşlara dağıtıldı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından saatler gece 10.05'i gösterdiğinde atılan aydınlatma fişeğinin ardından aynı anda vatandaşlar meşaleleri yaktı.

Bu yıl Bandırmaspor'un kuruluşunun 50. yıl dönümünü kutlayacaklarını hatırlatan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı, Bandırmaspor ülkenin köklü takımlarından biridir. Bundan 5 yıl önce taraftarlarımız bir araya gelerek 10 Mayıs Dünya Bandırmalılar Gününü kutlamaya karar verdiklerinde yönetim olarak destek vererek hep yanlarında olduk. Bu tür etkinlikler taraftarlar ve oyuncular üzerinde olumlu etki yapıyor.  Takım olarak hedefimiz play-off'ta PTT 1. Ligine çıkmak istiyoruz" dedi.

Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yüksel Koç ise "Bugün 10.5 dünya Bandırmalılar günü. Bu yıl 10 Mayıs Dünya Bandırmalılar gününün 5'incisini kutluyoruz. Her yıl geleneksel olarak kutladığımız bir gündür. 10 Mayıs Dünya Bandırmalılar Gününün PTT 1. Lig play-off'ta karşılaşacağımız Sarıyer maçı öncesinde denk gelmesi taraftarlar ve takımız üzerinde olumlu etki yaptı" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 10,5 Bandırmalılar Günü' Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement