İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, haberlerde toplumun doğru bilgilendirilmesinin önemli olduğunu bildirdi.
Mehmet Karagöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazeteciler yemek verdi. Karagöz, Teras Kafeterya'da düzenlenen yemekte, gazetecilik mesleğinin çok önemli bir meslek, muhabirlerinde mesleğin mutfağında çalışanlar olduğunu belirtti.
Dünya'da en önemli olaylardan birinin iletişim olduğunu vurgulayan Karagöz, şöyle devam etti:
"İnsanlar arasında iletişimin sağlıklı olması o toplumların gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Yaşadığımız toplumda insanların yapılanlar, yapılacak olanlar hakkında bilgi alması önemli bir olay. Tabii bu bilgilerin sağlıklı olması ve kaynağından olması, halka verilen bilgilerde halkın durumu da dikkate alınarak çok fazla ajitasyona sebep vermeyecek şekilde doğru haberleri doğru vermekte yarar var.
Günümüzde Dünya'da veya yerelde haber kaynakları belirtilmeden de haberler yapılmaktadır. Bu haberler ne kadar sağlıklı olup olmadığı süreç içerisinde ortaya çıkıyor. Haberlerde toplumun doğru bilgilendirilmesi önemlidir."
- EDİRNE
Son Dakika › Yerel › 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?