Kimse Yok mu Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Timurbanga, kardeşliğini en önemli mayasının doğru haber ve diyalog olduğunu söyledi.
Timurbanga, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin vatandaşın haber alma hakkını ilkeli, tarafsız ve sorumluluk içeresinde yerine getirme gibi önemli bir görevinin olduğunu söyledi.
Gazetecilerin, mesai gözetmeden ülkesi ve memleketi için çalışan güzel insanlar olduğunu dile getiren Timurbanga, şunları kaydetti:
"Basın mensubu arkadaşlarımız vatandaşlar ile kurumlar arasındaki köprü görevi, vatandaşlara haber ve bilgi akışı sağlaması ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde yerine getirme gibi önemli bir görevi üstelenmektedir. Basın mensupları, sadece bulundukları şehir veya ülkeye değil, internet aracılığı ile tüm dünyaya bilgi ve haber ulaştırmaktadır."
Basın mensuplarının dernek hakkında yaptığı haberlerden olumlu dönüşler yaşadıklarını anlatan Timurbanga, haberlerden etkilenen Şanlıurfalı bir kişinin 3 bin TL bağışta bulunduğunu sözlerine ekledi.
Muhabir: İsmail Hakkı Demir
Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - KAHRAMANMARAŞ
Son Dakika › Yerel › 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.