7 Aralık Üniversitesi'nde '1. Kariyer Günü' Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

7 Aralık Üniversitesi'nde '1. Kariyer Günü' Düzenlendi

7 Aralık Üniversitesi\'nde \'1. Kariyer Günü\' Düzenlendi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl birincisi gerçekleştirilen ‘1. Kariyer Günü’ düzenlendi.

18.12.2013 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl birincisi gerçekleştirilen '1. Kariyer Günü' düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe; Vali Yardımcısı Hakan Ezgi, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, Çalışma ve İş Kurumu Kilis İl Müdürü Mehmet Emin Yücekaya, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş katıldı.

Çalışma ve İş Kurumu Kilis İl Müdürü Mehmet Emin Yücekaya, istihdamın arttırılması ve çalışma hayatının iyileştirilmesi misyonuyla görev yapan kurumlarının, bilimsel, bilginin geliştirilmesi ve yayımı faaliyetlerini üstlenen üniversitenin ortak organizasyonu, iş gücü politikalarına yaklaşımda yeni konseptin ipuçlarını verdiğini söyledi.

Yücekaya, "Doğrudan iş piyasasında yönelik destekler sunan hizmetler veren ve düzenleme yapma yetkisi olan Çalışma ve İş Kurumu, insan kaynaklarının geliştirilmesini faaliyetlerinin ana ekseni olarak kabul etmektedir" dedi.

Daha sonra 'Kariyer Rotanızı Bugünden Belirleyin' sloganıyla düzenlenen kariyer gününde Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından 'Başarı İçin Hayata Gülümse' başlıklı bir söyleşi yapılacak. Başak Öcal Kayhan ve Öğr. Gör. Hüseyin Koçarslan'ın yapacağı sunumlardan sonra da 'İş Hayatında Kariyer Süreçleri' başlıklı bir panel düzenlendi.

Moderatörlüğünü Kilis 7 Aralık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Paksoy'un yapacağı panelin diğer konuşmacıları İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve Dekstar Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Bay oldu. Program sonunda İstihdama yönelik olarak katkı sağlayanlara teşekkür belgesi verildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 7 Aralık Üniversitesi'nde '1. Kariyer Günü' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement