8. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali - Son Dakika
Yerel

8. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali

8. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde "Hasta etme adamı'' adlı oyun sahnelendi

14.11.2013 08:41

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Bilecik Tiyatro Festivali'nde "Hasta etme adamı" adlı oyun sahnelendi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki oyunu Vali Halil İbrahim Akpınar'ın eşi Dr. Nihal Akpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ın eşi Şule Özcan, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural ve Valilik Özel Kalem Müdürü Filiz Sağır ile vatandaşlar izledi.

Aksel Bonfil'in yazdığı ve yönettiği, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, Önder Keskin, Duygu Paracıkoğlu, Nurten İnan ve Kahraman Sivri'nin de rol aldığı oyunda, doktora şiddet, aile hekimliği, diyetisyen, tıp balosu, ambulans, doğumhane gibi başlıklar üzerinden sağlık sektörü komik bir dille anlatıldı.

Yağcı, oyun sonunda oyunculara plaket verirken, Bilecik Tiyatro Festivaline önceki yıllarda da sahne alan Uygur kardeşlere, babaları Nejat Uygur'un da yer aldığı fotoğraflarının bulunduğu tablo hediye etti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 8. Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement