9. Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

9. Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali Sona Erdi

Serdivan ilçesinde düzenlenen 9. Uluslar Arası Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali, sona erdi.

10.09.2014 17:15  Güncelleme: 09:27

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, ödül töreninde yaptığı konuşmada, yamaç paraşütü sporunun yaygınlaşması için çalışacaklarını belirtti.

Coş, bu konuda Serdivan Belediyesine yardımcı olacaklarını vurgulayarak, "Yamaç paraşütü sporunun yaygınlaşması ve bu konuda Sakarya'nın sahip olduğu avantajları uluslararası platformda duyurulması için gayret ve emek sarf eden başta Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür ederim" diye konuştu.

Böyle mütevazi ve önemli bir yarışmanın, aynı zamanda dünya barışına, dostluk ve kardeşlik ilişkilerine de katkı sağladığını kaydeden Coş, şöyle konuştu:

"Yarışmalarda derece alan sporcuları tebrik ediyorum. Değişik ülkelerden gelen pilotlarımız aracılığıyla da onların ülkelerine de Türkiye'den, Sakarya'dan selam, sevgi ve iyi dileklerimizin yanı sıra barış duygularımızı gönderiyoruz. Ayrıca sporcularımızı bir kez daha kutluyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum."

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da festivalin Sakarya'nın yanı sıra çevre iller için de önemli bir kazanım olduğunu ifade ederek, "Hava muhalefetine rağmen festival son derece eğlenceli ve renkli geçti. Yamaç paraşütü Sakarya'ya ayrı bir renk kattı" dedi.

Daha sonra dereceye giren sporculara ödülleri verildi. - Artvin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 9. Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement