Acil servisler doldu taştı
Batman genelinde 16 Temmuz Perşembe gününden, 19 Temmuz Pazar gününe kadar hastanelerin acil servisleri yaklaşık 20 bin hastaya baktı.
Bölge Devlet Hastanesi acil servisi günde ortalama 700 hastaya bakarken, aynı orantı da Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi acil servisi de yoğun çalıştı.
Bu iki hastanenin acil servisleri bayram tatili boyunca 5 binin üzerinde hastaya baktı. Ayrıca, ilimizdeki 5 özel hastane acil servisinin de 4 günlük tatil sürecinde 10.000 bin civarında hasta kabulü yaptığı belirtilirken, ilçelerdeki hastanelerin de yoğun çalıştığı ve 4 gün boyunca Batman genelinde yaklaşık 20.000 hastanın acil servis hizmetlerinden yararlandığı belirtildi.
Son Dakika › Yerel › Acil Servis Hizmetlerinde Bayram Rekoru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.