AK Parti Antalya Gençlik Kolları üyeleri, Fatih Mahallesi'nde dün açılışı gerçekleştirilen üst geçit önünde Büyükşehir Belediyesi'ni protesto etti.
AK Parti Antalya Gençlik Kolları üyeleri, Fatih Mahallesi'nde dün açılışı yapılan üst geçit önünde basın açıklaması yaptı. AK Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, burada yaptığı açıklamada, AK Parti'li Büyükşehir Belediyesi döneminde 9 köprülü kavşak yapıldığını, aynı zamanda yürüyen merdivenli modern üst geçitlerin de hizmete girdiğini anlattı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın döneminde ise sadece bir üst geçit yapıldığını belirten Bozdemir, bir yılda tamamlanan üst geçidin müteahhidine ise parasının ödenmediğini öne sürdü.
Bozdemir, şunları kaydetti:
"Sayın Akaydın'ı 3 yıllık görev süresinde parasını ödemese de belediyeye haciz getirse de Kepez'e kazandırdığı üst geçit için kutluyor, Antalyalıları alaya aldığı için kınıyoruz. Biz bugün burada AK Partili belediyecilik anlayışı ile CHP zihniyeti arasındaki bariz farklardan birine dikkati çekip, vatandaşlarımızı aydınlatmaya çalışıyoruz. Biz seçilmiş bir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Akaydın'ı kendisine oy veren seçmenleri ve Antalyalılarla alay etmeyi bırakıp, Kepz'e ve Antalyamıza hizmet etmeye davet ediyoruz. Seçim öncesi verdiği 100 bin kişiye iş, bedava elektrik, ucuz su sözlerini yerine getirmesi için çağrıda bulunuyoruz."
Hasan Bozdemir, Başkan Akaydın'ın her sözü ve hizmetinin takipçisi olacaklarını dile getirdi.
AK Partili gençler daha sonra, üzerinde, "Büyükşehir'den 3 yılda bir hacizli üst geçit" yazılı bir pankart açtılar.
- ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Açılışı Yapılan Fatih Üstgeçidi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?