Adana Btü'de Aday Memurlar Yemin Etti - Son Dakika
Yerel

Adana Btü'de Aday Memurlar Yemin Etti

Adana Btü\'de Aday Memurlar Yemin Etti

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin (Adana BTÜ) ilk memurları olarak 2012 yılında açıktan atanan 19 aday memur, yemin ederek asaletlerini aldı.

04.09.2014 10:47

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin (Adana BTÜ) ilk memurları olarak 2012 yılında açıktan atanan 19 aday memur, yemin ederek asaletlerini aldı.

Yeşiloba Yerleşkesi'nde yapılan yemin törenine Başta Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy olmak üzere, Genel Sekreter Osman Arık, Genel Sekreter Yardımcısı Nezihat Yurt, daire başkanları ve memurlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy'un konuşmasıyla sürdü. Prof. Dr. Adem Ersoy yaptığı konuşmada, "Sizler üniversitemizin ilk memurları, temelini oluşturan yapı taşlarısınız. İki yıldır birlikte gurur duyacağımız çalışmalara imza attık. Yine birlikte çalışarak üniversitemizi daha ileriye götüreceğiz. Yaşamınız boyunca çevrenize, çocuklarınıza, torunlarınıza bu üniversitemiz ile ilgili anlatacak güzel anılarınız olacak. Sizlere tavsiyem görevinizi sadakat ve bağlılıkla yerine getirmeniz. Yaptığınız işte en iyi olmayı hedefleyin. Bildiklerinizle yetinmeyip daha fazlasını öğrenmek, daha iyi olmak için sürekli araştırın, kendinizi geliştirin. Sizler için büyük önem taşıyan bu günün hepinize hayırlı olmasını diliyor, başarılarla dolu bir memuriyet hayatı geçirmenizi temenni ediyorum" dedi.

Rektör Ersoy'un konuşmasının ardından aday memurlar yemin ederek asil memurluğa adım attılar. Memurlar, yemin belgelerini Prof. Dr. Adem Ersoy'un elinden aldıktan sonra günün anısına fotoğraf çektirdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Btü'de Aday Memurlar Yemin Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement