Adana Demirspor Başkan Vekili Erdeve Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor Başkan Vekili Erdeve Açıklaması

"Bu takımın, paradan önce huzura ihtiyacı var"

04.05.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un başkan vekili Hasan Erdeve, takımın, paradan önce huzura ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Erdeve, yazılı açıklamasında, Adana Demirspor'un 20 yıldır Süper Lig'e çıkamadığını, bunun sebeplerini tüm kamuoyu olarak açıkça ve cesaretle tartışılmadığı sürece bunun gerçekleşmeyeceğini kaydetti.

Sezona yanlış antrenör ve pahalı transferlerle başlandığını, 100 liraya oynayan futbolcularla 300-400 liraya anlaşıldığını, bu paralar ödenmediği için adeta kaos ortamında göreve geldiklerini belirten Erdeve, şu ifadelere yer verdi:

"Yıllardır biriken borca rağmen hiçbir zaman kesilmeyen elektrik, bizler ödeme yapmamıza rağmen en kritik maçlar öncesi pazar günleri veya akşam vakitleri kesilmiştir. Kritik maçlar öncesi takımı provoke edecek yazılar ve yayınlar yapıldı. Bunlardan da netice alamayınca bazı futbolcuları kullanarak takımı sabote etmeye, antrenmana çıkartmamaya çalıştılar. Futbolcuların maç başı primleri hariç hiçbir alacakları yoktu. Bizden önce Adana Demirspor'a, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından ayda yaklaşık 450 bin lira katkı yapılıyordu. Zihni Aldırmaz'ın döneminde bize yapılan yardım ayda 150 bin liraydı. Bu, beni çok üzmüştür. Kişilere göre yardım olamaz."

Erdeve, bazı üyelerin kongre çağrısında bulunmasına da değinerek, şunları kaydetti:

"Maalesef başvuru yapan üyelerimizin yüzde 90'ı aidatını ödemediği için üyeliği düşen arkadaşlardan oluşuyor. Bizden daha iyi yapacağını söyleyen, somut projeleri olan, Adana Demirspor'u layık olduğu Süper Lig'e taşıyacak yeteneğe ve güce sahip olduğuna bizi inandırabilecek arkadaşlar varsa koltuğu devretmeyi biliriz. Ama böyle bir durum yoksa lütfen herkes, Adana Demirspor'a destek için katkı yapsın, huzurumuzu bozmasın. Çünkü bu takımın paradan önce huzura ihtiyacı var. İnşallah Adana Demirspor'u seven herkes, üzerine düşeni yapacak ve takım layık olduğu yere gelecek." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor Başkan Vekili Erdeve Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement