Adana'ya 'Ünlü' Yağacak - Son Dakika
Yerel

Adana'ya 'Ünlü' Yağacak

Adana\'ya \'Ünlü\' Yağacak

Ticaret, Kültür-Sanat ve Dayanışma Derneği (USTDER) tarafından Adana'da bu yıl ilk defa organize edilecek olan festivalle birlikte birbirinden ünü sanatçı ve müzik toplulukları Adana'da hayranlarıyla buluşacak.24-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında...

10.04.2012 17:36

Ticaret, Kültür-Sanat ve Dayanışma Derneği (USTDER) tarafından Adana'da bu yıl ilk defa organize edilecek olan festivalle birlikte birbirinden ünü sanatçı ve müzik toplulukları Adana'da hayranlarıyla buluşacak.

24-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında merkez ilçe Çukurova'da yer alan Doğal Park'ta adeta bir şölen havasında gerçekleştirilmesi planlanan uluslararası düzeydeki organizasyona; Türkiye'nin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan, Bulgaristan, Gürcistan, Türkmenistan ve Rusya'nın da ünlü müzik ve dans gruplarının katılacağı kaydedildi. Festivalde ayrıca müzik, tiyatro, resim sergileri, yarışmalar gibi bir çok aktiviteler de düzenleneceği bildirildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan USTDER Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Tanırgan, söz konusu festivalin kentte yaşayanlardan gelen yoğun talep üzerine organize edildiğine dikkat çekerek, Adana'nın da böylesi bir festivale adeta aç olduğu yorumunda bulundu. Tanırgan, "Biz de elimizi taşın altına koyarak, böylesine önemli bir festivali kentimize kazandırmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Adanalılara 7'den 70'e sınırsız ve kaliteli eğlenecekleri bir hafta yaşatmak istiyoruz" dedi.

Festival boyunca her gün ayrı bir etkinliğin gerçekleştirileceği, başta rock ve pop olmak üzere türkü, fantezi ve disko tarzı müziklerin çalınacağı farklı organizasyonlar da gerçekleştirilerek, her kesimden her kitleye hitap edileceğinin altını çizen Tanırgan, daha fazla kişiye ulaşabilme adına da festival kapsamında tüm etkinlikleri 'ücretsiz' olarak gerçekleştirileceğini dile getirdi. Tanırgan, "Festival açılışı havai fişek gösterileri ile başlayıp, Grup Pinhani, Grup Model ile devam edecek, finalini ise yıla damgasını vuran; 'Tuttu Fırlattı Kalbimi' adlı parçasıyla Gökçe yapacak" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'ya 'Ünlü' Yağacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement