Adapazarı Belediyesinin Spor Kompleksi Törenle Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Belediyesinin Spor Kompleksi Törenle Hizmete Girdi

Adapazarı Belediyesinin Spor Kompleksi Törenle Hizmete Girdi

Adapazarı Belediyesi'nin, Şirinevler Mahallesi'nde yaptığı Evin Spor Kompleksi Spor Tesisi törenle hizmete açıldı.

20.04.2012 18:20

Adapazarı Belediyesi'nin, Şirinevler Mahallesi'nde yaptığı Evin Spor Kompleksi Spor Tesisi törenle hizmete açıldı.

Adapazarı Belediyesi Evin Spor Kompleksi açılışına Vali Mustafa Büyük, AK Parti milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Şaban Dişli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, ilçe belediye başkanları ve ilçe Kaymakamları, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Tesisin açılış konuşmasını yapan Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "Büyük küçük, zengin fakir demeden herkesin sporun içinde olması gerektiğini düşünüyorum. Hükümetimizin de spora verdiği destek büyük.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün yaptırdığı yüzme havuzu, diğer taraftan Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Camili Karaman'da yaptığı spor kompleksi, burada da böyle bir tesis.Her tarafta spor adına yeni hizmetler veriliyor.Obezite hastalığı çağın hastalığı durumuna geldi.Bu hastalıktan kurtulmak için böyle tesislerin sayısını arttırmak lazım"dedi.

Belediyenin spor kompleksi ihalesini alan Evin Tur Sahibi Halit Evin'e de teşekkür eden Başkan Dişli, tesise 2 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Geçen hafta Adapazarı Belediyesi'nin Hızırtepe Mahallesi'nde yaptırdığı kapalı pazaryerinin temel atma törenindeydik bu hafta da buradayız. Biz sizlerin desteği ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz"dedi.

Törene katılan AK Parti milletvekili Hasan Ali Çelik ise tüm hizmetlerin zincirin birer halkası olduğunu belirterek, "Birlikte hareket edince her şey oluyor. Muhtarlar da yerel yönetimlerde büyük faktör halkın isteklerini birebir bilen ve bize ileten kişilerdir" diye konuştu.

Son konuşmayı yapan Val Mustafa Büyük, "Böyle bir törende bulunmaktan mutluluk duyuyorum.Burada başkanlarımızın çabasıyla sayın vekillerimizin de Ankara'daki takipleriyle

hizmetler daha da kolaylaşıyor ve uygulamaya giriyor."diye konuştu.

Konuşmaların ardından spor tesisleri açılışı yapıldı. Törende Başkan Dişli, Halit Evin'e çiçek verdi.2 adet futbol sahasının olduğu spor tesisinde, soyunma odaları, idari bina, sosyal alanlar, dinlenme bölümleri ve kafeterya bulunuyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı Belediyesinin Spor Kompleksi Törenle Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement