Adapazarı Fotoğrafçılar, Ressam ve Tabelacılar Odası Başkanı Cevat Davulcu, çıraklık eğitim merkezlerine başvuru süresinin 30 Eylül'de sona ereceğini bildirdi.
Davulcu, yaptığı yazılı açıklamada, mesleki eğitime önem verdiklerini belirterek, esnaflardan yanlarında çalıştırdıkları çırakları eğitime teşvik etmelerini istedi.
Davulcu, şunları kaydetti:
"Fotoğrafçılık ve tabelacılık mesleğinin gelişimi açısından eğitim çalışmalarına önem veriyoruz. Odamıza üye esnaf arkadaşlarımızdan isteğimiz, yanlarında çalışan yardımcı personelin eğitimine önem vermeleri ve mutlaka mesleki eğitim merkezlerine göndermeleridir. Böylelikle mesleğimizin bilgili, kültürlü ve eğitimli kişiler tarafından sürdürülmesini sağlamış olmakla birlikte, hizmet kalitemizin de artacağı inancındayız."
Muhabir: Salih Eren
Yayıncı: Çağrı Turgut - SAKARYA
Son Dakika › Yerel › Adapazarı Fotoğrafçılar, Ressam ve Tabelacılar Odası Başkanı Davulcu Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.