Adıyaman'dan, Soma'ya Baş Sağlığı Mesajları - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'dan, Soma'ya Baş Sağlığı Mesajları

Adıyaman\'dan, Soma\'ya Baş Sağlığı Mesajları

Türkiye’yi yasa boğan Soma'daki maden faciası dolayısıyla Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kahta Belediye Başkanı Abdurahman Toprak, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Haksen Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Yaman, başsağlığı mesajı yayımladı.

14.05.2014 19:44

Türkiye'yi yasa boğan Soma'daki maden faciası dolayısıyla Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kahta Belediye Başkanı Abdurahman Toprak, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Haksen Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Yaman, başsağlığı mesajı yayımladı.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu yayımlamış olduğu mesajında, "Ülkemizi derinden üzen talihsiz kazada ekmek parası kazanabilmek için yerin yüzlerce metre altında emek mücadelesi verirken yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, aileleri başta olmak üzere Soma halkına ve tüm halkımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Kazadan yaralı olarak kurtulan emekçi vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurahman Toprak ise, "Soma'da yaşanan ve milletçe yüreğimizi kanatan elim kaza sonucu 245 insanımızın hayatını kaybettiği ve hala birçok insanımızın göçük altında mahsur kaldığı kazayla ilgili, hükümetimiz 3 günlük milli yas ilan etmiştir. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabırlar diliyorum" dedi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat mesajında, "Son aldığımız haberlere göre 245 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Bütün milletimizi yasa boğan bu elim olayda ölü sayısının artmamasını temenni ediyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve baş sağlığı dilerken, yaralı olanlara Allah'tan şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun, Allah bir daha böyle acıları bizlere yaşatmasın" dedi.

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ise "Ulusumuzu derinden üzen talihsiz kazada ekmek paralarını kazanabilmek için yerin yüzlerce metre altında emek mücadelesi verirken yaşamını yitiren işçilerimize Allah'tan rahmet, aileleri başta olmak üzere Soma halkına ve tüm ulusumuza başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Kazadan yaralı olarak kurtulan işçilerimize de geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ise, "Yüzlerce işçinin hayatını kaybetmesi hepimizi derinden yaralamıştır, Kazada hayatını kaybeden ailelere, yaralılara millet olarak sahip çıkacağız. Hükümet ise, yaraların sarılması hususunda kendinden beklenenin üzerinde bir karşılık vermeli ve Türkiye'de madencilik sektöründe çalışanların iş yeri güvenlikleri en üst düzeyde sağlanmalıdır. GAP Gazeteciler Birliği Genel Merkezi olarak büyük bir üzüntü yaşıyoruz ve aziz milletimize başımız sağolsun diyoruz" dedi.

Haksen Adıyaman Şube Başkanı Mahmut Yaman ise, "Çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve göçük altında mahsur kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Kurtarma çalışmalarından sevindirici haberler gelmesini temenni ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'dan, Soma'ya Baş Sağlığı Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement