Afyonkarahisar Fatih İlkokulu'nda Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Fatih İlkokulu'nda Anneler Günü Kutlaması

Afyonkarahisar Fatih İlkokulu\'nda Anneler Günü Kutlaması

Afyonkarahisar Fatih İlkokulu'nda Tiyatro Kulübü öğrencileri, sınıf öğretmeni Özcan Çalışkan yönetiminde Anneler Günü'nü kutladı. Programda İstiklal Marşı'nın okunması, slayt gösterimi, şiirler, dramalar ve koro yer aldı. Öğrenciler annelerine sürpriz yaparak karanfil hediye etti ve programı hazırlayan öğretmenlerine teşekkür etti. Program sonunda anneler ve öğrenciler toplu fotoğraf çektirdi.

12.05.2024 11:53

Afyonkarahisar Fatih İlkokulu, sınıf öğretmeni Özcan Çalışkan yönetiminde Tiyatro Kulübü 4-A sınıfı öğrencileri Anneler Gününü kutladı.

Anneler Günü programının açılışı İstiklal Marşı ile başladı. Programda annelerle ilgili çeşitli slayt gösterimi, öğrencilerin okudukları şiirler, küçük dramalar, koro yer aldı. Özellikle slaytların sunumunda anneler gözyaşlarını tutamadılar. Tiyatro kulübü öğrencileri annelerine sürpriz yaparak annelerine birer adet karanfil hediye ettiler. Öğrenci anneleri de yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla böyle bir program hazırlayan öğretmenimiz Özcan Çalışkan'a teşekkür ettiler.

Program sonunda öğrenciler anneleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirdiler. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Fatih İlkokulu'nda Anneler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement