Afyonkarahisar Valiliği Özel Kalem Müdürü Zengin'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Valiliği Özel Kalem Müdürü Zengin'e Veda Yemeği

Afyonkarahisar Valiliği Özel Kalem Müdürü Zengin\'e Veda Yemeği

Afyonkarahisar Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevinden, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü emrine tayin olan Metehan Zengin’e, Afyonkarahisar Valiliği tarafından veda yemeği verildi.

20.01.2014 13:19

Afyonkarahisar Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevinden, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü emrine tayin olan Metehan Zengin'e, Afyonkarahisar Valiliği tarafından veda yemeği verildi.

Termal bir otelde verilen veda yemeğine, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan İsmet Gülmez, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve daire müdürleri katıldı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken Temmuz 2011'de Özel Kalem Müdür Vekilliğine getirilen ve bu görevden de Ağrı İl Emniyet Müdürlüğündeki görevine atanan Metehan Zengin, veda yemeğine katılan herkese teşekkür ederek, "İşimiz gereği başka kentlerde de, farklı görevler alabiliriz. Her gelen gider, her yeni eskir düsturu ile buradan ayrılıyoruz" dedi.

Daha sonra yemekte söz alan Vali Balkanlıoğlu ise, "Aşağı yukarı 2,5 yıldır Özel Kalem Müdürlüğümüzü yürüten Metehan Zengin, eşinin doktor olarak ihtisasını bitirmesiyle ve Ağrı'ya atamasının çıkması ile Ağrı'ya atandı. Bizler de, Metehan beye tabiri caizse kahrımızı çekmesi nedeniyle kendisine veda yemeği düzenledik. Katılımızdan dolayı teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum" dedi.

Yemeğin sonunda Afyonkarahisar Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Metehan Zengin'e Vali Balkanlıoğlu tarafından 'Başarı Belgesi' takdim edildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Valiliği Özel Kalem Müdürü Zengin'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement