'Ahiret Projesi' İmzalandı - Son Dakika
Yerel

'Ahiret Projesi' İmzalandı

\'Ahiret Projesi\' İmzalandı

Batman Adliyesine bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Belediye arasında "Benim Mezarlıklarım" adı altında proje hazırlandı.

19.12.2013 12:15

Denetimli serbestlik müdürlüğü ile Belediye arasında protokol imzalandı.

Batman Belediyesi ile Batman Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında "Benim Mezarlıklarım" projesinin işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol Belediye Başkan Vekili Serhat Temel ile Denetimli Serbestlik Müdürü Abdulğafur Çelebi tarafından imzaların atılması ile yürürlüğe girdi.Daha önce de birçok projeyi Batman halkının hizmetine sunan Denetimli Serbestlik Kurumu Müdürü Abdulğafur Çelebi, "Toplumumuzun büyük bir kısmı kabirleri ebedi kalınacak ahiret hayatının giriş kapısı olarak görmektedir. Hal böyle olunca yakınları kabirlerde bulunanlar için mezarlıklar ayrıca önem arz eder bir duruma gelmektedir. Haftanın yedi günü ziyaret edilebilen bu mekanların bakım, onarım, boya-badana, temizlik, budama, ağaçlandırma vb. çalışmalar bu mekanlarda bulunanlara ve ziyaret edenlere büyük bir hizmet olacaktır. Mezarlıkların bu hizmetlerden yararlandırılması ile ziyaretçiler de huzurlu ve güzel bir ortamda dua etme imkânına kavuşmuş olacaklardır. Batman Belediyesine ait merkezde sekiz adet mezarlık bulunmaktadır. Verilmesi planlanan hizmetler bu mezarlıklara yönelik olacaktır." dedi "Benim Mezarlıklarım" projesi kapsamında, Çay, Petrol, Asri, Karşıyaka, Eski Cezaevi, Yeni Cezaevi, İpragaz ve Ofis Mezarlıklarının düzenleneceğini söyleyen Çelebi, bu hizmetin yapılmasında haklarında mahkemelerce kamu hizmeti cezasına hükmedilenler ile Ceza İnfaz Kurumlarından salıverilip Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce kamuya yararlı bir işte çalışma yükümlülüğüne tabi tutulanlardan yararlanılacağını açıkladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Ahiret Projesi' İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement