Aileler Tek Tek Ziyaret Edildi - Son Dakika
Yerel

Aileler Tek Tek Ziyaret Edildi

Aileler Tek Tek Ziyaret Edildi

Okul öncesi, Anasınıfı çağındaki çocukları okula kazandırma çalışmaları kapsamında, Düzce’de incelemede bulunan müfettişlerin ve okul müdürlerinin yaptığı çalışmaların sonuçları İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e iletildi.

05.11.2016 09:57

Okul öncesi, Anasınıfı çağındaki çocukları okula kazandırma çalışmaları kapsamında, Düzce'de incelemede bulunan müfettişlerin ve okul müdürlerinin yaptığı çalışmaların sonuçları İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'e iletildi.

Düzce'de eğitim seviyesinin yükseltilmesi için Valilik ve İl Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 yeni proje hayata geçirilirken, okul öncesi çocukların okula kazandırılması konusuna da önem veriliyor.

Okul öncesi, Anasınıfı çağındaki çocukları okula kazandırma çalışmaları kapsamında 2016 Ağustos ve Eylül aylarında Maarif Müfettişlerince Düzce'nin tamamında yapılan incelemelerde anasınıfı açılması gereken yerler tespit edildi, yeni anasınıfları açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce çalışmalar kapsamında, özellikle bir sonraki yıl ilkokula başlayacak olup, devamsız olan çocukların bilgileri il genelindeki okullara gönderildi. Aileler tek tek ziyaret edilerek çocukların okula kazandırılması yönünde çalışmalar yapılırken, Okul müdürleri yaptıkları bu çalışmaların sonuçlarını İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ile paylaştı. Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve okul müdürleri ile yapılan toplantıda bundan sonra yapılacak işlemlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aileler Tek Tek Ziyaret Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement