AK Parti Adayı Barut, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Barut, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Adayı Barut, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, ‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ sloganıyla başlattığı seçim kampanyası çerçevesinde köy ziyaretlerini sürdürüyor.

05.03.2014 12:10

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla başlattığı seçim kampanyası çerçevesinde köy ziyaretlerini sürdürüyor.

'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanan Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, yeni Büyükşehir Belediyesi yasasıyla mahalle statüsü alacak olan köylere ziyaretlerini devam ettiriyor. Büklüce, Denizyaka, Denizkent ve Perakente köylerinin ziyaret eden Barut, Büyükşehir Belediye Yasası'yla birlikte köylere haklarının teslim edileceğini vurgulayarak; "31 Mart'tan itibaren Manavgat'ın Aşağıhisar mahallesi hangi hizmeti alıyorsa köylerde yaşayanlar olarak sizlere de o hizmetler gelecek. Bugüne kadar hep arka planda kalan köylerimiz artık ön plana çıkacak. Sizler belediye başkanlarına ve belediye meclis üyelerine hesap soracaksınız" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı olduğunda bütün köylere köy parkları yapacaklarını kaydeden Recep Barut; çocuklar için oyun guruplarının yanı sıra özellikle köylerde düğünlerin ve mevlitlerin yapılabileceği, insanların oturup konuşabileceği kapalı sosyal tesislerde olacağını ifade etti. Taşağıl'la birlikte bölgedeki köyler için bir arıtma planladıklarını ve köy muhtarlarının da onay vermesiyle 50 bin metreküp/gün kapasiteye proje hazırladıklarını ifade eden Barut, "Bu arıtmayı hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Benim için altyapı çok önemlidir. Bütün köylerimizin altyapı sorunlarını çözeceğiz" diye konuştu.

Köprüçay'la Gündoğdu arasında kalan bölgenin Özel Çevre Koruma Alanı içinde olduğunu hatırlatan Barut, bu nedenle köylerin turizmden gerekli payı alamadığına işaret ederek; Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte bu konuda gerekli çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Denizkent'te vatandaşların balıkçı barınağı olmamasından yakınmaları üzerine AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 5 ay içinde balıkçı barınağı yapılacağını kaydetti. Barut, Perakente Köyü'nde yaz aylarında yaşanan ve kadınların şikayet ettiği su sorununu da 1 ay içerisinde çözeceğini belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Barut, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement