"AK Parti Hayal Bile Edilemeyenleri Başarmış Bir Partidir" - Son Dakika
Yerel

"AK Parti Hayal Bile Edilemeyenleri Başarmış Bir Partidir"

"AK Parti Hayal Bile Edilemeyenleri Başarmış Bir Partidir"

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Eser, halkın duyduğu rahatsızlığı muhalefet partilerinin muhalefet yapmak için kullandıklarını öne sürdü.

31.10.2013 13:51  Güncelleme: 13:54

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, halkın duyduğu geçici rahatsızlığı muhalefet partilerinin muhalefet yapmak için kullandıklarını öne sürdü.

Değirmenayvalı beldesinde gerçekleştirilen AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'nda konuşan Eser, 2002 yılında iktidara gelen AK Parti'nin Türkiye'nin Doğusundan Batısına, Kuzeyinden Güneyine yaptığı yatırımlarla bir zamanlar hayal bile edilemeyenleri gerçek kıldığını söyledi. Eser, " Osmanlı'dan beri hayal olan Asya ve Avrupa kıtalarının yer altından birleştirilmesi 'Marmaray Projesi' ile AK Parti'ye nasip oldu. Yine daha ulaşılabilir ve erişilebilir kılınan havayolları AK Parti iktidarlarında gerçek oldu. Başka bir deyişle havayolu halkın yolu oldu. AK Parti bir zamanlar hayal bile edilemeyenleri başarmış bir siyasi partidir" dedi.

AK Partili olmanın ve AK Parti teşkilatlarında görev almanın ayrıcalık olduğu kadar bir o kadar da sorumluluk olduğunu aktaran Eser, "Sayın Başbakanımız ve sayın Bakanımızın görev yaptığı AK Parti'de bizler de gayret göstermeli ve mutlaka oylarımızı artırmalıyız. İnşallah AK Parti Afyonkarahisar'da bu seçimden de alnının akı ile oylarını artırarak çıkacaktır. Belediye Başkanlıklarını kazanma amacımız bu beldelere hizmet etmektir. Göreve gelen Belediye Başkanlarımız hizmet etmenin yanında mutlaka ama mutlaka bu hizmetleri anlatmalıyız. Su ve kanalizasyon hizmetleri medeniyet olma noktasında çok önemlidir" diye konuştu.

"30 YILDIR KALDIRIM YAPILMIYORDU"

Eser, Afyonkarahisar'da AK Parti'den 2009 yılında seçilip 4 yıldır görev yapan belediye başkanlarının görev yaptıkları belde ya da ilçelere gayretli bir biçimde hizmet ettiğini anlatarak, şöyle devam etti:

"İnsanlarımız belediyelerin yol ve kaldırım yapım çalışmalarında yaşananlar nedeniyle şikayet edebiliyor. Yapım aşamasında bir takım geçici sıkıntılar yaşandığı doğrudur ki bunu hepimiz yaşıyoruz. Muhalefet partileri halkın bu rahatsızlığını muhalefet yapabilme adına malzeme olarak kullanıyor. Muhalefet yapan bu kişilere kendilerinin döneminde bu yol ve kaldırımlar yapıldı mı diye sorulduğunda ise yanıt veremiyorlar. 30 yıldır yürüdüğü yollarda kaldırım yapılmayan, sıhhi olmayan borulardan su içen halkımız AK Parti belediyecilik anlayışı ile birlikte bunlara kavuştu."

Eser, Değirmenayvalı Belediye Başkanı Adem Çavdar'ın 2009 yılından beri beldeye hizmet ettiğini de ifade ederek, "Başkanımız göreve geldiğinden bu yana 28 kilometre kanalizasyon, 10 kilometre su isale hattı, 40 bin metrekare kilitli parke, taşkın koruma, gölet ve yol genişletme çalışmaları gibi pek çok hizmeti gerçekleştirmiş. İnşallah AK Parti belediyecilik anlayışı ile beldemiz hizmet almaya da devam edecektir" şeklinde konuştu.

Değirmenayvalı düğün salonunda yaklaşık 3 saat kadar süren toplantıya Eser'in yanı sıra AK Parti Değirmenayvalı Belde Başkanı Halil Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Zeki Şenol ile merkez ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'AK Parti Hayal Bile Edilemeyenleri Başarmış Bir Partidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement