AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Kalay Açıklaması

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Kalay Açıklaması

Uygulama imar planları yapılamadığı için Bartın’ın önünün tıkalı olduğunu söyleyen AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, “İmar konusunda geçtiğimiz dönemlerde hiçbir gelişme sağlanmadı.

28.03.2014 17:45

Uygulama imar planları yapılamadığı için Bartın'ın önünün tıkalı olduğunu söyleyen AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "İmar konusunda geçtiğimiz dönemlerde hiçbir gelişme sağlanmadı. Biz Bartın'ın önünde ne engel varsa hepsini kaldıracağız. Bu konuda çok önemli projelerimiz var" dedi.

Bartın'ın büyümediğini ifade eden Dr. Kalay, "Şehir merkezi sıkışmış durumdadır. Biz Bartın'ı üniversite ile beraber bir marka haline getirmek istiyoruz. Her yıl 2-3 bin öğrenci geliyor Bartın'a. Şu an 60 bin civarında olan nüfusumuz 100 bine yaklaşıyor. 100 bin nüfuslu bir Bartın için gerekli alt yapıyı oluşturmamız gereklidir. Bu noktada yeni imar alanları ve konut alanları ile Bartın'ı büyütmemiz gerekli. İmarla ilgili ciddi problemler olduğunu biliyoruz. Tüm bunlara çözüm getirecek partinin de AK Parti olacağını ben buradan taahhüt ediyorum. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. İmar konusunda geçtiğimiz dönemlerde hiçbir gelişme sağlanmadı. Biz Bartın'ın önünde ne engel varsa hepsini kaldıracağız. Bu konuda çok önemli projelerimiz var. AK Partili belediyelerin olduğu illerde bu projelerin hayata geçtiğini insanlarımız zaten görüyorlar. Biz Bartın'ın temel sorunlarını çözme ve bunun yanı sıra eğitimde, turizmde ve sanayide marka bir şehir yapmak istiyoruz. Projelerimizin bazılarını belediye bütçesi ile bazılarını da ilgili bakanlıklardan destek alarak yapacağız. Önemli olan bu projelerin Bartın'a kazandırılmasıdır. Tüm projelerimizin hayata geçmesi noktasında hiçbir sıkıntı yaşamayacağız. Bartın'ın geçmiş dönemdeki belediye başkanları proje anlamında hiç destek talebinde bulunmadılar. Bunu vekilimizde sık sık gündeme getirdi. Bartın'da AK Partili beldelerin bile proje bazında çok daha büyük işlere imza attığını görmek mümkün. Hazırlanan projelere muhalefet belediyeleri olsa bile hükümetimizin büyük destekleri var" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Seyfettin Kalay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement