AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ertem Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ertem Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ertem Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi.

04.02.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ali Ertem, Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi.

Dükkanlarda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Ertem, kendisini tanıtarak seçimlerde destek istedi. Çerkezköy'de bu zaman kadar en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Ertem, "Bundan sonra da hizmete devam edebilmek için destek istiyoruz" dedi. Esnaf ziyaretine Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil, İl Genel Meclis Üyeleri Ercan Çorbacı ve Hasan Karaca, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, eski belediye başkan aday adayları Tuncay Yegin ve Mehmet Danyeli, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer de katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ertem Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement