AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Ağrı Milletvekili M.Kerim Yıldız, iktidara geldiklerinde ekonomik anlamda hizmetler yaparak Türkiye'yi en üst seviyesine yükselttiklerini söyledi.

25.02.2013 16:43

AK Parti Ağrı Milletvekili M. Kerim Yıldız, iktidara geldiklerinde ekonomik anlamda hizmetler yaparak Türkiye'yi en üst seviyesine yükselttiklerini söyledi.

Patnos Öğretmenevi lokalinde düzenlenen 'AK Parti Danışma Meclisi' toplantısına Ağrı milletvekilleri Ekrem Çelebi ve M. Kerim Yıldız, Erzurum Milletvekili Sadreddin Aydın, AK Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, Dedeli Belde Başkanı Ekrem Geçer ve büyük bir kalabalık katıldı. İlçe Başkanı Fatih Işık'tan sonra kürsüye çıkan Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Patnos'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Jandarma Alay Komutanlığı karşısına yeni şehir kompleksi kurulacağını ifade eden Çelebi, bu komplekste adliye sarayı binasının yanında bulunan boş alana İmam Hatip Lisesi, kaymakamlık binası, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Merkez Jandarma Karakolu, Kadın Sığınma Evi, Huzurevi, Rehabilitasyon Merkezi, SGK binası ve fakültenin yer alacağını söyledi. Eski hastanenin yerini Ağız Diş Sağlığı Merkezi, Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Servis ve sağlık ocağı kurulacağını ifade eden Çelebi, Merkez Jandarma Karakolu ve yanında bulunan Merkez Camisi'nin de yıkılarak yerine büyük bir cami inşa edileceğini kaydetti.

Ağrı Milletvekili M. Kerim Yıldız ise, AK Parti'nin yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi. Yıldız, "AK Parti yola çıktığında bazı temel ilkelerle yola çıktı. Bu ilkeler; doğru konuşmak, verdiğimiz sözü yerine getirmek ve emanete sahip çıkmaktı. Bu ilkeler doğrultusunda AK Parti kurulduğundan beri iki alanda hedefler belirledik. İktidara geldiğimizde ülkemizin 2 tane temel sorunları vardı. Biri demokratikleşme, ikincisi de ülkemizin geri kalmışlığıydı. Ekonomik anlamda hizmetler yaparak Türkiye'yi en üst seviyesine yükselttik. Demokrasi ile ilgili, Avrupa Birliği ile ilgili ciddi çalışmalar yapıldı. Türkiye ciddi devrimler yaşadı. Türkiye'yi on yıl önceki haliyle kıyasladığımızda; ekonomik anlamda olsun, demokratikleşme anlamında olsun olağanüstü yatırımlar yapıldı. Bu hassasiyetle yolumuza devam ediyoruz. Eğitimden sağlığa her alanda yatırımlar devam ediyor" dedi

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement