AK Parti'den Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Müsiad'a Ziyaret

AK Parti\'den Müsiad\'a Ziyaret

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, MÜSİAD Adana Şubesini ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

28.02.2013 12:57

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, MÜSİAD Adana Şubesini ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

Yağcı, Seçim İşleri Başkanı Fikret Yeni, Dış İlişkiler Başkanı Mustafa Özcan, İl Yönetim Kurulu üyesi İsmail Babacan, Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun ile birlikte MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yağcı, ziyaretlerinin amacının 24 Ocak tarihinde yapılan MÜSİAD 19.Olağan Genel Kurul ardından göreve başlayan yeni yönetimi tebrik etmek olduğunu söyledi.

MÜSİAD'ı kuruluşundan bu yana yakından takip ettiğini, sivil toplum kuruluşları içerisinde MÜSİAD ın ayrı bir yeri olduğunu topluma hizmet anlamında faydalı çalışmalar yaptığını ifade eden Yağcı, bu dönemde de yeni yönetimin başarılı çalışmalar yapacağına inandığını söyledi.

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, işadamları derneği olarak Adana'nın gelişmesini ve kalkınmasını sağlamak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Müsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement