AK Parti'den Osmaniyespor Yönetimine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Osmaniyespor Yönetimine Ziyaret

AK Parti\'den Osmaniyespor Yönetimine Ziyaret

AK Parti Osmaniye milletvekilleri parti yöneticileri ile Osmaniyespor Kulüp Başkanı Muzaffer Ateş ve yönetimini ziyaret etti.

31.07.2014 15:01

AK Parti Osmaniye milletvekilleri parti yöneticileri ile Osmaniyespor Kulüp Başkanı Muzaffer Ateş ve yönetimini ziyaret etti.

Milletvekilleri Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal, AK Parti İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, Merkez İlce Başkanı Sait Kıraç, Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kaya, AK Parti SKM Başkanı Ali Binboğa, AK Parti Eski Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, Osmaniyespor'un geleceğini konuşmak için Kulüp Başkanı Muzaffer Ateş ve kulüp yöneticileri ile bir araya gelerek takımın geleceği hakkında bir toplantı yaptılar.

Ziyaretten memnuniyet duyan Başkan Muzaffer Ateş, "Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz'den tam destek alan yönetim kurulumuz, bugün milletvekillerimiz ve kulübümüzün Fahri Başkanları sayın Durdu Mehmet KASTAL ve Suat ÖNAL beyden, AK Parti yöneticilerinden de tam destek sözü aldık. İnşallah hep birlikte el ele vererek takımımızı hak ettigi profesyonel lige taşıyacağız" dedi.

Başkan Ateş, Osmaniyesporlu futbolcular Ercenk Ekiz, Murat Yüksek, Memişcan, Mustafa Kaypak, Hakan Özdemir ile sözleşme yenilediklerini de bildirdi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Osmaniyespor Yönetimine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement