AK Parti İl Başkanı Buluş, Beraberindeki Partililerle Yapımı Devam Eden Bazı Kamu Yatırımlarını... - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Parti İl Başkanı Buluş, Beraberindeki Partililerle Yapımı Devam Eden Bazı Kamu Yatırımlarını...

16.12.2012 11:40

AK Parti Iğdır İl Başkanı Osman Buluş, beraberindeki partililerle yapımı devam eden bazı kamu yatırımlarını yerinde gördü.

AK Parti Iğdır İl Başkanı Osman Buluş, beraberindeki partililerle yapımı devam eden bazı kamu yatırımlarını yerinde gördü.

Buluş ve yardımcıları ilk önce Iğdır Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, yapımı tamamlanan poliklinikler hakkında Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Bülent Kaya'dan bilgi aldı.

Daha sonra Karayolları'nın asfalt çalışma alanın gezen Buluş, yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Devletin Iğdır'da her alanda yatırım yaptığını ifade eden Buluş, bu yatırımların devam edeceğini belirtti.

Devam eden yatırımların bitirilmesi halinde Iğdır halkının daha rahat edeceğini dile getiren Buluş, "Devlet sağlık, eğitim, ulaşım ve spor alanında ciddi anlamda Iğdır'a yatırım yapıyor. Bu yıl birçok yol programa alınarak, sıcak asfalt yapıldı. Gençlerimizin spor yapması için, Gençlik Spor Merkezi yapılıyor. Biz yönetim olarak yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Bundan sonra devletin yatırımları devam edecek. Biz de üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız" dedi.

Muhabir: Emrah Kocabey/ Zehra Melek Çat

Yayıncı: Hasan Özkal - IĞDIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Buluş, Beraberindeki Partililerle Yapımı Devam Eden Bazı Kamu Yatırımlarını... - Son Dakika


Advertisement