AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu Gündemi Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu Gündemi Değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu Gündemi Değerlendirdi

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, yerel seçim sürecine ilişkin olarak bir basın toplantısı düzenledi.

18.11.2013 16:53

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, yerel seçim sürecine ilişkin olarak bir basın toplantısı düzenledi. Genel Merkez tarafından gerek kamuoyu anketleri, gerek temayül yoklamaları değerlendirilerek tespit edilecek adayların 15 Aralık'a kadar açıklanacağını ifade etti.

Kaşıkoğlu, teşkilat olarak aday belirleme noktasında halkın görüşüne de başvurduklarına dikkat çekerek, 7 ilçe ve 3 beldede teşkilat mensupları tarafından yüz yüze anketler yapıldığını kaydetti. Bunun Türkiye'de ilk kez yapılan bir uygulama olduğunu vurgulayan Kaşıkoğlu, "En doğru adayı bulabilmek adına başlattığımız anket çalışması ile 4 bin 530 hanede birebir görüşme gerçekleştirdik. Profesyonel anketlerden yola çıkarak kendi hazırladığımız bir anket çalışmasıydı. Alnımızın akıyla tamamladık. Son derece başarılı ve yüksek tempolu bir çalışma oldu. Halkımızın görüşlerine müracaat ederek, teşkilatımızın görüşünü oluşturmayı amaçladık. Bu sadece AK Parti Düzce Teşkilatı'nın ortaya koyduğu bir yaklaşımdır ve bu bizim taban demokrasisine göstermiş olduğumuz önemi ortaya koymaktadır" dedi.

Yerel seçimleri önemsediklerini ifade eden Kaşıkoğlu, "Bütün belediyeleri AK Parti ile buluşturma hedefinde olan bir parti olarak biz oturduğumuz yerden aday belirleyemezdik. Dolayısıyla elimizdeki bütün materyalleri hayata geçirmek suretiyle halkımızın karşısına çıkacağımız adayları belirlemek üzere çok ciddi bir gayret gösterdik. Ama son söz genel merkeze ait olacak. Çok özel bir ekiple aylardır tarama yapılıyor. Kim aday gösterilirse başımızın üzerinde yeri vardır. Dünya liderinin gösterdiği adayın etrafında canla başla çalışacağız" dedi.

Kaşıkoğlu, Düzce il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının 15 Aralık'a kadar açıklanmasını beklediklerini sözlerine ekledi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğlu Gündemi Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement