AK Parti Kargı'da Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kargı'da Seçim Startını Verdi

AK Parti Kargı\'da Seçim Startını Verdi

Ak Parti, Çorum'un Kargı ilçesinde seçim çalışmalarına start verdi.

24.02.2014 16:42  Güncelleme: 16:40

Ak Parti Çorum'un Kargı ilçesinde seçim çalışmalarına start verdi.

Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, parti yöneticileri ile birlikte Kargı ilçesinde partililerle buluştu. İlk olarak parti binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Ceylan, daha sonra sonra ilçede bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflara bol kazanç temennisinde bulunan Ceylan, AK Parti Kargı Belediye Başkan adayı Zeki Şen'e destek istedi.

Amaçlarının AK Parti'nin Kargı'daki oy oranını yükseltmek olduğunu dile getiren Ceylan, "Kargı'da seçimden yana zaten bir sıkıntımız yok" dedi.

30 Mart mahalli idareler seçimlerinde Kargı'da en yüksek oyu alan parti olacaklarına emin olduğunu dile getiren Ceylan, "Her şey ortada. Hükümetimizin ve belediyemizin ilçeye yaptıkları yatırımlar ortada. İnanıyorum ki Kargı haklıda bunu karşılıksız bırakmayacaktır. Kargı'da yapacak işimiz çok. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu yapılan yatırımlarda rahmetli belediye başkanımız Ahmet Hamdi Akpınar'ın katkısı büyüktür. Halkımızın iradesine güvenimiz tam, halk kimi istiyorsa, kime güveniyorsa onu seçecektir" diye konuştu.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Kargı Belediyesi'ni ziyaret eden Ceylan, belediye başkanı Mustafa Başpınar'a 8 aylık süre içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı AK Parti adına teşekkür etti.

Parti olarak bu süre içerisinde Başpınar'la hiçbir sorun yaşamadıklarını ve uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Ceylan, "Başkanımızın partimizi en iyi şekilde temsil ederek, koltuğu doldurdu. Yaptığı çalışmalardan ve dolayı kendisine partim adına teşekkür ediyorum. Tabi ki bundan sonraki süreçte de birlikteyiz, beraberiz" cümlelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kargı'da Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement