AK Parti Milletvekili Bilgin'den İl Özel İdaresine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Bilgin'den İl Özel İdaresine Ziyaret

AK Parti Milletvekili Bilgin\'den İl Özel İdaresine Ziyaret

Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin İl Özel İdaresi ek binasını gezerek İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan'dan il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

26.03.2013 13:10

Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin İl Özel İdaresi ek binasını gezerek İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan'dan il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü atölyelerini gezen ve işçilerle bir araya gelen Bilgin, çalışanlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Milletvekili Bilgin, şehrimizin en büyük yatırımcı kuruluşu olan İl Özel İdaresi'nin 2012 yılında önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Kırsal altyapı başta olmak üzere, ilimizde gerçekleştirilen kültür, spor, eğitim ve sağlık yatırımlarının birçoğunun Özel İdare kanalıyla yürütüldüğünü vurgulayan Bilgin, "Hepimizin amacı ilimize hizmet etmek, sorunları çözmek ve yeni yatırımlarla Sivas'ımızın gelişmesini sağlamaktır. İlimiz yatırımlarının pek çoğunun iş ve işlemlerini takip ederek öncü olan İl Özel İdaremizi başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, gelecek yıllarda da bu çalışmalarının artarak sürmesini diliyorum. Bu çalışmalarda büyük bir özveri ve fedakarlık gösteren Sayın Valimiz Zübeyir Kemelek'e, Vali Yardımcımız Salih Ayhan'a, İl Genel Meclisimizin değerli üyelerine ve Özel İdare çalışanlarına teşekkür ediyorum " dedi.

Genel Sekreter Salih Ayhan ise, güçlü teşkilat yapısı ile Özel İdare'nin kırsal altyapı başta olmak üzere ilimiz yatırımlarının pek çoğunun iş ve işlemlerini de takip ederek hızlı bir şekilde çözüm üretmeye çalıştığını kaydetti. 2013 yılı hedeflerinin belirlendiğini ve bu hedefler doğrultusunda hızlı bir çalışma içerisine girildiğini belirten Ayhan, "2013 yılında idaremiz, bir önceki yıldan daha fazla iş üreterek güzel çalışmalara imza atma gayretindedir. Kurumumuzun prestij projeleri olan Et ve Süt Entegre Tesisi, Yıldız Dağı Projesi, Kongre Müzesi Restorasyonu, CBS, Divriği gibi çalışmalarda önemli mesafeler kat ettik. Bu çalışmaların Sivas'a önemli katkısı olacaktır. Diğer yandan kırsalda durmaksızın çalışmalarımız sürüyor. Zamanı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Kaybedecek zamanı olmayan Sivas, 2013 yılı içinde bambaşka bir yıl yaşayacak. Projelerimizin hayata geçirilmesinde başta Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz olmak üzere, şahsınızda sizlere ve tüm vekillerimize, Valimiz Zübeyir Kemelek'e, Meclis Başkanımız Sedat Özata ve değerli meclis üyelerine teşekkür ediyorum.

İnşallah ilimiz sizlerin ilgi ve desteğiyle gelişme ivmesini artırarak sürdürecektir " dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Bilgin'den İl Özel İdaresine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement