AK Parti, Yozgat'ta Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

AK Parti, Yozgat'ta Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı

AK Parti, Yozgat\'ta Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, belirlenen ve seçim kuruluna isimleri sunulan belediye meclis üyelerini halka tanıttı.

18.02.2014 18:11  Güncelleme: 18:24

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı, belirlenen ve seçim kuruluna isimleri sunulan belediye meclis üyelerini halka tanıttı.

AK Parti Yozgat Seçim İrtibat Bürosu önünde düzenlenen tanıtım programına; AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tanıtım öncesi bir konuşma yapan AK Parti Yozgat İl Başkanı Lekesiz, 30 Mart mahalli seçimleri için bir adaylık sürecini daha tamamladıklarını belirterek, "Hem belediye meclis üyelerimiz, hem de il genel meclis üyelerimizi belirledik ve ilçe seçim kurullarına aday listelerimizi teslim ettik. Allah'ın izniyle hem il genelde hem de belediye meclisinde gerçekten Yozgat'ı, Yozgatlıyı hem temsil etme noktasında hem de Yozgat'ın değerine daha fazla değer katma noktasında gayret gösterecek arkadaşlarımıza bir fırsat verme bir öncelik tanımak gayesiyle bu listelerini hazırladık. Hem belediye başkan adayımıza, hem de belediye meclis üyelerimize ve Yozgat'ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Arslan ise, belediye meclis üyesi adaylarını belirlediklerini ve birlikte basın mensuplarının karşısına çıktıklarını belirterek, "İnşallah basınımız aracılığıyla da Yozgat kamuoyunun karşısına çıkmış olacağız. Yaklaşık üç aylık bir süreci birlikte yaşadık. Bugün geldiğimiz noktada belediye meclis üyelerimizin de belirlenmesiyle AK Parti kadrosu biraz daha belirir hale geldi. İnşallah bu kadronun Yozgat'a çok hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Seçim sürecinde geçen üç ay içerisinde birilerinin AK Parti'de, AK Parti teşkilatında bir takım yanlışlıklar aradığını, bir takım kavgaları beklediğini ifade eden Arslan, "Ama Allah'a şükür bugün belediye meclis üyelerimizi de belirledik ve bütün safhaları kavgasız gürültüsüz, birlik beraberlik, kardeşlik içerisinde devam ettirdik. İnşallah bundan sonra da il teşkilatımızla, ilçe teşkilatımızla, kadın ve gençlik kollarımızla belediye meclis üyelerimizle birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde devam ettireceğiz. AK Parti'yi Yozgat'ta en başarılı neticeyi alması için gayret içerisinde olacağız. Bizde ayrılık gayrılık bekleyenler hüsrana uğrayacaklar, boşa beklemiş olacaklar. İnşallah Yozgat'ta AK Partili belediyeciliği bir başka şekilde devam etmiş olacak. Yozgat'ımız çok daha güzel, çok daha faydalı hizmetlerle tanışmış olacak. Bu noktada kendimize de kadromuza da güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Yozgat'ta belediye başkanlığına talip olurken niyetlerinin her zaman hizmet olduğunu vurgulayan Arslan, "Bizim tek bir niyetimiz var, Yozgat'ta kalıcı eserlere imza atmaktır. Yozgat'ta kalıcı izler bırakmaktır, halkın gönlünde bir hoş seda bırakmaktır. Bunun neticesinde de bir hayır dua almaktır. Kesinlikle bir makam, mevki sevdamız yok. Makamlar mevkileri gördük, ama tek derdimiz var Yozgat'a hizmettir. Bunun ötesinde hiçbir niyet taşımıyoruz. Temenni ediyoruz ki Cenab-ı Hak, bu fırsatı versin, Yozgat'ımızda güzel eserler bırakalım ve Yozgat hepimizin imreneceği bir şehir olsun, hepimizin göğsünü gere gere yakınlarını, çocuklarımızı, misafirlerini gezdirebileceği güzel, yaşanabilir bir şehir olsun" ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yozgat'a geleceğini hatırlatan Arslan, "Cumartesi günü Başbakanımızı burada misafir edeceğiz, inşallah misafirperverliğimizin en güzelini göstermemiz lazım, Başbakanımızı layık olduğu gibi ağırlamamız lazım, bunu hep birlikte yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından belediye meclis üyeleri tek tek tanıtıldı. Belediye Meclis Üyeleri ise şöyle sıralandı: İbrahim Koçak, İhsayine Altunok, Yasin Durusoy, Emre Karataş, Zehra Bozkurt, A. Hamdi Lekesiz, Enver Erkılıç, Semiha Doğan, Emrah Öcal, Sabahattin Nemli, Ahmet Akgün, Hasan Yarar, Turgay Kargı, İbrahim Afşar, Zekeriya Gündüz, M. Akif Yıldız, Alp Sinan Ertürk, Şenol Ayaroğlu, Bülent Karakoç, Hacer Güçlü, Ahmet Yılmaz, Serdar Şahin, Nuri Özel, Şahin Kılınçaslan, Ali Akgül - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti, Yozgat'ta Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement