Ak Partililer Samsat'ta Toplandı - Son Dakika
Yerel

Ak Partililer Samsat'ta Toplandı

Ak Partililer Samsat\'ta Toplandı

AK Parti İl, merkez ilçe ve ilçe başkanları aylık toplantısı Samsat ilçesinde yapıldı.

11.04.2013 12:27

AK Parti İl, merkez ilçe ve ilçe başkanları aylık toplantısı Samsat ilçesinde yapıldı.

Saklıbahçe tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, ilçe başkanları ile merkez yürütme kurulu üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı İbrahim Halil Fırat yaptığı konuşmasında, aylık olarak ilçe başkanları ile bir araya geldiklerini, başkanlar ile istişarelerde bulunduklarını ve yapılacak çalışmaları planladıklarını belirtti.

Fırat, "Partimizin diğer partilerden ayıran en önemli özelliklerinden birisi istişare ruhudur. Vatandaşlarımızın ve ilçe teşkilatlarımızın düşüncelerini önemsiyoruz. Onların görüşlerini alarak stratejiler belirliyoruz. Bu nedenle düzenli olarak bu tür çalışmalarımızı yürütüyoruz. Toplantıya katılan bütün ilçe başkanları ve diğer partililerimize teşekkür ediyor, toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

AK Parti Samsat İlçe Başkanı Abdulkadir Aslan ise, periyodik olarak yapılan ilçe başkanları toplantılardan birini Samsat ilçesinde gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partililer Samsat'ta Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement