Aksaray'da Girişimcilik Kursu Verildi - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Girişimcilik Kursu Verildi

Aksaray'da girişimcilik kursunu tamamlayan 27 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

25.09.2014 12:26  Güncelleme: 14:05

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Aksaray şubeleri tarafından düzenlenen kursta, katılımcılara 70 saatlik girişimcilik eğitimi verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemekaya, Aksaray Belediyesi konferans salonunda düzenlenen törende, belediyenin böylesine önemli ve güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Verilen eğitimin gelecekte yetişecek girişimcilere yardımcı olacağına inandığını aktaran Kemekaya, "TÜMSİAD ve KOSGEB şubeleri tarafından ortaklaşa 27 vatandaşımıza girişimcilik eğitimi ile ilgili kurs düzenlendi. Bizler de belediye olarak bu kursa ev sahipliği yaptık. İnşallah bu almış olduğunuz eğitimler size yeni iş kapıları açar ve hayatınıza yeni renkler katarsınız. Böylesine önemli bir çalışmayı yaptıklarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TÜMSİAD şube Başkanı İzzet Çevik ise yapılan kursun herkese hayırlı olmasını dileyerek, ev sahipliği yapmasından dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.

Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Törene, KOSGEB şube Başkanı Hakan Koçak ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Girişimcilik Kursu Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement