AKÜ'de Dizüstü Bilgisayarlar Yenilendi - Son Dakika
Yerel

AKÜ'de Dizüstü Bilgisayarlar Yenilendi

AKÜ\'de Dizüstü Bilgisayarlar Yenilendi

Afyon Kocatepe Üniversitesinde görev yapan, profesör ve doçent kadrosunda yer alan öğretim üyelerinin tamamının dizüstü bilgisayarları yenilendi.

20.11.2013 10:51  Güncelleme: 11:00

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) görev yapman profesör ve doçent kadrosunda yer alan öğretim üyelerinin tamamının dizüstü bilgisayarları yenilendi.

AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Sosyal Tesisler binasında gerçekleştirilen "Dizüstü Bilgisayar Dağıtım Töreni"ne, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Kemalettin Çonkar, Prof. Dr. Süleyman Taşgetiren, Prof. Dr. Hakkı Yazıcı, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. M. Hilmi Uçan'ın yanısıra doçent ve profesör kadrosunda yer alan AKÜ öğretim üyeleri katıldı.

Törende konuşan AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının bir kez daha hayırlı olmasını diyerek başladığı konuşmasında, "Geçtiğimiz Mayıs ayından itibaren altyapı ve inşaat çalışmalarımıza ağırlık verdik, fiziki mekanlarımızı ve laboratuvarlarımızı elden geçiriyoruz. Eğitim ve Fen- Edebiyat fakültelerimizde çok büyük değişiklikler oldu. Toplam 76 adet dersliğin, 3 adet seminer salonu ile 6 adet amfi dersliğin oturma gruplarını, projeksiyon cihazlarından akıllı tahtalarına kadar yeniledik. Kuğu Kafenin çevresinde tadilata giderek, yeni yollar oluşturduk. Son günlerde Mühendislik Fakültesi ve Fen-Edebiyat fakültelerimizin otoparkı ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz (BESYO) alanının çevre düzenlemesiyle ilgili yoğunluğumuz var. İslami İlimler Fakültemiz ile Sandıklı Meslek Yüksekokulumuzun devam eden inşaatları bu ay sonunda tamamlanıyor. Aralık ayında hizmete sunacağımız Merkez Kütüphanemiz için yapacağımız 1 trilyonluk alım ihale aşamasında; Devlet Malzeme Ofisi'nden de ciddi bir meblağda alımlarımız olacak" dedi.

Tören, AKÜ'nün farklı akademik birimlerinde görev yapan doçent ve profesör kadrosunda yer alan öğretim üyelerine dizüstü bilgisayarlarının dağıtılması ve yapılan ikramla son buldu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AKÜ'de Dizüstü Bilgisayarlar Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement